myśle ze to ciążaDziewczyny byłam dzisiaj na becie wynik 166694.00 co o tym myślicie? To mój pierwszy wynik
reklama
tzn ładny wynik i mogłabyś pójść do lekarza już na badanie usg itdDziewczyny byłam dzisiaj na becie wynik 166694.00 co o tym myślicie? To mój pierwszy wynik
Tak, robią usg pomimo krwawienia. Zawsze lekarz bada, więc dla niego krew to nic strasznego.Jadę na 17:40 do lekarza jestem przygotowana na wszystko. Robili Ci USG mimo krwawienia ?
Kurumi
Fanka BB :)
Trzymam kciuki żeby było dobrze!!Jadę na 17:40 do lekarza jestem przygotowana na wszystko. Robili Ci USG mimo krwawienia ?
Kasienka1332
Początkująca w BB
Byłam już na pierwszym usg i ciążę mam potwierdzonątzn ładny wynik i mogłabyś pójść do lekarza już na badanie usg itd
Kasienka1332
Początkująca w BB
Daj znać na spokojnie jak tam po wizycie .Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze ❤Jadę na 17:40 do lekarza jestem przygotowana na wszystko. Robili Ci USG mimo krwawienia ?
Aniastaraczkaa
Moja pani doktor tak mi powiedziała ze po 16-20 tygodniu. Każdy przypadek jest inny i najlepiej to konsultować ze swoim lekarzemW tym linku jest napisane, ze po okresie organogenezy, więc to tylko pierwsze kilka tygodni (8-9), ktoś doradził Ci czekać po 16-20 tygodnia?
Pytam z ciekawości, bo ja zaplanowałam na 14+5, to była pierwsza dostępna data i wydawało mi się, ze to drugi trymestr i juz zupełnie ok
Aksamitka28
Trzymajcie się dziewczyny nudnych 9 miesięcy i cudownych bobasków ja narazie próbuje się oczyścić sama i we wtorek kładę się do szpitala. Bądźcie dzielne
Anet29
Jadę na 17:40 do lekarza jestem przygotowana na wszystko. Robili Ci USG mimo krwawienia ?
Tak wczoraj mnie zbadala i zrobila usg, serduszko nie wyraznie ale jeszcze pracowalo, dzis dostalam duzego krwawienia i pojechalam jeszcze raz na sor, bo doktorka tak kazala wczoraj, zrobila usg i ciaza juz sie poronila w poniedzialek mam isc na kotrolne usg czy wszystko ladnie sie oczyscilo
reklama
G
guest-1669445905
Gość
bardzo mi przykro. Trzymaj sięTak wczoraj mnie zbadala i zrobila usg, serduszko nie wyraznie ale jeszcze pracowalo, dzis dostalam duzego krwawienia i pojechalam jeszcze raz na sor, bo doktorka tak kazala wczoraj, zrobila usg i ciaza juz sie poronila w poniedzialek mam isc na kotrolne usg czy wszystko ladnie sie oczyscilo
Podziel się: