reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

myśle ze nic sobie nie wymyślasz bo kazda z nas ma prawo mieć jakieś obawy wcześniej lub później . A czy napewno dobrze obliczył to ja Niestety nie jestem w stanie tego stwierdzić ale na Twoim miejscu No chyba trzeba poczekać troszkę i zobaczyć jak ciąża się będzie rozwijać . Tule mocno
Jutro mam wizytę u innego lekarza może lepszy sprzęt i coś więcej będzie widać...

reklama
Jutro mam wizytę u innego lekarza może lepszy sprzęt i coś więcej będzie widać...
o No to fajnie, to daj znać jak będziesz po . W każdym bądź razie jeśli ciąża jest taka młoda to będzie trzeba się uzbroić w cierpliwość i potem czekać do kolejnej wizyty

o No to fajnie, to daj znać jak będziesz po . W każdym bądź razie jeśli ciąża jest taka młoda to będzie trzeba się uzbroić w cierpliwość i potem czekać do kolejnej wizyty
Ja jestem pewna że to jest po prostu młoda ciąża i tyle , nie biorę innej opcji pod uwagę ! Musi być to wczesną ciąża

Tutaj nic u ciebie nie widać u mnie jest pęcherzyk 12mm teraz pytanie czy tam jest zarodek , jeszcze mi napisal tętno płodu wątpliwe nie rozumiem co on powiedział bo najpierw powiedział że może być puste jajo a poniżej że niby tętno ? To co on wkoncu jest czy nie ? Do mnie teraz dociera co on mówił i analizuje , wcześniej tylko miałam w głowie podejrzenia pustego pęcherzyka
wyglada na to ze lekarz sam nie był pewien

Tutaj nic u ciebie nie widać u mnie jest pęcherzyk 12mm teraz pytanie czy tam jest zarodek , jeszcze mi napisal tętno płodu wątpliwe nie rozumiem co on powiedział bo najpierw powiedział że może być puste jajo a poniżej że niby tętno ? To co on wkoncu jest czy nie ? Do mnie teraz dociera co on mówił i analizuje , wcześniej tylko miałam w głowie podejrzenia pustego pęcherzyka
No nic u mnie nie było widać oprócz tej małej ciemnej kropki z prawej strony , która mi pokazał i powiedział ze to bardzo wczesna ciąża i na spokojnie mam czekać na rozwój sytuacji

No nic u mnie nie było widać oprócz tej małej ciemnej kropki z prawej strony , która mi pokazał i powiedział ze to bardzo wczesna ciąża i na spokojnie mam czekać na rozwój sytuacji
Więc widzisz coś jest nie tak u mnie bo według tygodniu to chyba pęcherzyk jest za duży

reklama
Do góry