reklama
Spadek formy, dopiero dzisiaj trochę odżyłam zaczynam 9 tydzień i mam nadzieje ze jeszcze chwila i będzie już lepiejWłaśnie dziś myślałam o Tobie, że się nie odzywasz
Ciekawa996
Aktywna w BB
czekamnaskarb
Fanka BB :)
W KatowicachJa mam kolejna wizytę dopiero w połowie czerwca, ale w między czasie prenatalne. Lekarz specjalnie tak się ze mną umówił, co by jak najrzadziej "tam gmerac"
Mam termin i się szczepię. Mój gin jest jak najbardziej na tak, tylko Pfizerem. Mówił, że koleżanki lekarki, w ciąży, też się szczepiły
A gdzie? Ja nie pytałam, przed wizytą zapytam.
Ja mam usg prenatalne 3.06 i potem będę robiła amniopunkcje.
No właśnie. Hmm moze jednak ten kardiolog dziecięcy? Taki co sie specjalizuje w badaniu serca w płodu. Moja siostra u takiej dr byla wlasnie i ona jakby zrobiła jej 'prenatalne' wszystko jeszcze raz sprawdzila, serce dlugo i dokladnie badala i stwierdzila ze jest wszystko dobrze.Tak na usg wszystko ok. Tylko ta zasrana Pappa. No i pewnie jeszcze wiek, mam 35 lat i 2 poronienia.
U mnie 9+2 i też wierzę, że jeszcze troszkę i organizm się uspokoić, bo momentami nie daje radySpadek formy, dopiero dzisiaj trochę odżyłam zaczynam 9 tydzień i mam nadzieje ze jeszcze chwila i będzie już lepiej
ja właśnie się zastanawiam bo mam wizytę za półtora tygodnia a potem w 14 tyg już tez umówiona i teraz nie wiek które będą prenatalneDziewczyny, wszystkie będziecie robić badania prenatalne? Ja 02.06 mam następna wizytę, to będzie 12 tydzień, ale prenatalnych nie planuje...
Będzie tylko lepiej to ja Cię gonie u mnie 9+1 albo 10+5 mam nadzieje ze po następnym usg będzie już wiadomoU mnie 9+2 i też wierzę, że jeszcze troszkę i organizm się uspokoić, bo momentami nie daje rady
czekamnaskarb
Fanka BB :)
Ewelinka możesz mnie wpisać na termin porodu 7.12?
reklama
Ciekawa996
Aktywna w BB
Podziel się: