reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

@Lunka85 @Peony95
Z calego serca zycze wam aby sie to okazalo byc jakims bledem lekarskim/sprzetu
No oby, bo to u mnie byłaby już 2ga strata w ciągu pół roku :(. Nie wierzę że jest znowu tak samo, ostatnio na tym etapie miałam bete 36tyś a dziś 108tyś... no kurde no. Badalam na początku co 2 dni z uporem maniaka i przyrosty były dobre. Progesteron biorę od samego początku. Załamać się idzie.
@Peony95 mam nadzieję, że u Ciebie to również jakąś pomyłka.

reklama
No oby, bo to u mnie byłaby już 2ga strata w ciągu pół roku :(. Nie wierzę że jest znowu tak samo, ostatnio na tym etapie miałam bete 36tyś a dziś 108tyś... no kurde no. Badalam na początku co 2 dni z uporem maniaka i przyrosty były dobre. Progesteron biorę od samego początku. Załamać się idzie.
@Peony95 mam nadzieję, że u Ciebie to również jakąś pomyłka.
Chciałabym, żeby to była jakaś pomyłka. Bardzo bym chciała 😔.

Co raz bardziej myślę czy nie zrezygnować z pappa...podobno pokazuje czasami bzdury. A po co nam dodatkowe nerwy...
tez tak myślałam 2 lata temu z córeczką, miałam 35 lat i byłam wściekła na siebie po przeczytaniu internetow ze niepotrzebnie zrobiłam pappe.. a potem przyszły wyniki bardzo dobre 😊i teraz tez zrobię pappe. Jak wyjdzie coś nie tak to dopiero zdecyduje się na nifty 😊

Tak miałam usg i test Pappa. Ryzyko ZD 1:50. Pytałam lekarza o badania nieinwazyjne, a on na to, że oni nie ufają tym badaniom. Jutro idę do mojego ginekologa, ciekawe co on mi powie.
Mi w pierwszej ciąży test pappa nieźle namieszał, usg wyszło dobrze, wszystko było jak należy, a potem ten test bardzo zwiększył ryzyko. Też się zestresowałam, ale moja gin nie zleciła mi amino (patrzyła przede wszystkim na USG) tylko dla uspokojenia zaproponowała, że mogę zrobić echo serca dziecka, bo to częsta wada dzieci z zd. Badanie wyszło bardzo dobrze, więc już więcej nie drążyłam.

reklama
Do góry