reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Twoj dzidzius jest silny. Jakby się miało cos stać to juz by juz serduszko nie bilo. Czytałam gdzies o kobietach w ciąży, które tak jak Ty przechodziły covid i było wszystko dobrze. Jestem pewna, że też tak będzie u Ciebie;)
Dziękuję za wsparcie 💙 w tym szpitalu złe myśli mnie dopadają, już za długo tu leżę, a końca nie widać.

reklama
A u mnie kolejny dzień mdłości , u mnie 7 i 2 także jeszcze potrwa. Lekarz mi pozwolił na delikatne ćwiczenia do 1 trymestr. Ale i tak nie mam siły poczekam do 2 trymestru i zacznę coś się ruszać. Narazie spacery i jest git . Kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze . Miłego popołudnia 😘

@As.ia95 @.Asha. Dzięki, zatem kupię sobie czekoladowe grycana i wciągnę :D
Ja bym mogła jeść bez końca te 🤣 No uzależnienie 😁
Ja też jestem fanką herbaty i yerba mate. Teraz w ciąży pije czarną słabą herbatę z cytryną, miętę, pokrzywę i melisę, ale zazwyczaj samą wodę. Zależy od dnia na co mam ochotę, ja to i tak zrezygnowałam z tyłu rzeczy że jeśli było która zabrał herbatę to bym się zapłakała
yerba mate pijesz nadal ? Ja się nią zaczynam interesować bardzo i ostatnio czytałam, ze można do 500ml

Załączniki

• 8C565057-FE9F-49E7-82D7-A1F651565F1B.jpeg
    8C565057-FE9F-49E7-82D7-A1F651565F1B.jpeg
    47,6 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Do góry