Ewelina @
Fanka BB :)
Ja jeżdżę ale wiadomo bez szalenstw.
A mi nie wolno zawsze jeździłam wszędzie jak tylko zrobiło się ładnie
A teraz muszę jakoś przewertować ten czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeżdżę ale wiadomo bez szalenstw.
ja dzisiaj mam lazanie nie wiem czy możemy ale mam takiego smaka że dzisiaj się nie opręA ja siedzę i myśle co na obiad zrobić
Moje maluchy to polowe produktów nie jedza u mnie ugotowanie czegoś co zje każdy graniczy z cudem xD
ja dzisiaj mam lazanie nie wiem czy możemy ale mam takiego smaka że dzisiaj się nie oprę
Skąd ja to znam a mam dwójkę a nie trojkę [emoji16] młodszy obecnie najchętniej na obiad tylko spaghetti by zjadał.A ja siedzę i myśle co na obiad zrobić [emoji28][emoji28][emoji28]
Moje maluchy to polowe produktów nie jedza [emoji57] u mnie ugotowanie czegoś co zje każdy graniczy z cudem xD
Ja mam w domu 15miesieczna Księżniczkę która zjadła by nawet mnie apetyt na wszystkoA ja siedzę i myśle co na obiad zrobić
Moje maluchy to polowe produktów nie jedza u mnie ugotowanie czegoś co zje każdy graniczy z cudem xD
ja też dzisiaj 10+1 kiedy masz kolejna wizytę? Ja mam dopiero 28 maja i wtedy będą prenatalne, tyyyle czekania.Hej mamuśki
Ja dziś 10+1 i jutro wizyta
Co do kawy hm uwielbiam ale fasolka chyba ma inne zdaniem
Czekam na otwarcie kawiarni zjem duże ciacho i wypiję jakieś latte
Coś mnie wzięło na wspominki
Oglądam zdjęcia jak wyglądałam kilka dni przed porodem
Jutro idęja też dzisiaj 10+1 kiedy masz kolejna wizytę? Ja mam dopiero 28 maja i wtedy będą prenatalne, tyyyle czekania.