reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Hej mamuśki:)
Ja dziś 10+1 i jutro wizyta :)
Co do kawy hm uwielbiam ale fasolka chyba ma inne zdaniem🤮
Czekam na otwarcie kawiarni zjem duże ciacho i wypiję jakieś latte🍰☕

Coś mnie wzięło na wspominki ❤️
Oglądam zdjęcia jak wyglądałam kilka dni przed porodem🥰

Mi się wydaje, że u mnie powolutku też idzie ku lepszemu. Może do 12 tygodnia uporam się z mdłościami i będę jeść normalniej.
Kawy nie piję, choć przed ciążą uwielbiałam. Teraz mnie drażni jej zapach, nie byłabym w stanie jej wypić. Jak jestem u mamy, to piję słabą czarną herbatę, czyli tak raz w tygodniu. Głównie to piję zwykłą wodę, wiem, że jest bezpieczna i najlepiej mi wchodzi.
Ogólnie mam pozytywne nastawienie, mam nadzieję, że teraz już będzie dobrze.

Hej mamuśki:)
Ja dziś 10+1 i jutro wizyta :)
Co do kawy hm uwielbiam ale fasolka chyba ma inne zdaniem🤮
Czekam na otwarcie kawiarni zjem duże ciacho i wypiję jakieś latte🍰☕

Coś mnie wzięło na wspominki ❤️
Oglądam zdjęcia jak wyglądałam kilka dni przed porodem🥰
ja też dzisiaj 10+1 kiedy masz kolejna wizytę? Ja mam dopiero 28 maja i wtedy będą prenatalne, tyyyle czekania.

reklama
Do góry