Za chwilę 41W jakim jesteście wieku? Muszę nadrobić wątek [emoji4]
reklama
Ewelina @
Fanka BB :)
Właśnie pomyślałam o spaghetti, że je to każde dziecko chętnie zje. No i mówi się, że pomidorowa
U mnie to by jedli na zmianę z rosołem tez
35 skończę w czerwcu.W jakim jesteście wieku? Muszę nadrobić wątek [emoji4]
35 jeszcze, 36 w lipcu a Ty?W jakim jesteście wieku? Muszę nadrobić wątek [emoji4]
Anet29
27 mam mieć prenatalne i bardzo się boje że coś może wyjść nie tak. A wy boicie się swoich prenatalnych ?
Wy juz o prenatalnych a ja dalej sie boje czy zobacze serduszko, eh strasznie to jest meczace , a swoja droga ja w poprzedniej ciazy na prenatalnych sie juz dowiedzialam jaka bedzie plec dziecka, wiec pewnie za niedlugo juz bedziecie pisac czy chlopiec czy dziewczynka
Ja mam 31 lat
Udalo mi sie na jutro umowic w koncu na nfz. Polozna ma mi założyć karte ciąży. Jedną juz mam od tego prywatnego, zobaczymy co mi jutro lekarz powie i czy w ogole zrobi usg.
A co do prenatalnych to uwierzcie mi bedzie sie dzialo... Niestety te wyniki wychodzą różne i bedzie stres i ja to juz wiem z poprzedniej ciąży.
Udalo mi sie na jutro umowic w koncu na nfz. Polozna ma mi założyć karte ciąży. Jedną juz mam od tego prywatnego, zobaczymy co mi jutro lekarz powie i czy w ogole zrobi usg.
A co do prenatalnych to uwierzcie mi bedzie sie dzialo... Niestety te wyniki wychodzą różne i bedzie stres i ja to juz wiem z poprzedniej ciąży.
M
Ma_k
Gość
Też mam mieć między 8 a 15 czerwca prenatalne i Nifty . Mam 30lat, w czerwcu skończę 31, nie mam jeszcze dzieci, to moja druga ciążą.Ja też chodzę co trzy tygodnie, ale to ja tak chciałam 31 mają mam wizytę u mojej gin, a 8 lub 15 czerwca prenatalne,.
reklama
KasikP
Ja mam 33 a w grudniu będę mieć 34 zależy w którym dniu ruszy akcja ja tym razem się boje prenatalnych mój mąż brał antybiotyk na układ moczowy przed moim zajściem w ciąże i w ulotce pisało ze może uszkadzać plemniki wiec zobaczymy jak będzie.
Podziel się: