reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

Nie, to może poczekać. 😏Coś z dietą jest nie tak. Najadaj się i pij wodę.
Boje się najadać bo mam jutro pierwszą przymiarkę sukni 😁 a 5 czerwca mam ślub 😁 a nie chce wyglądać jak beczka 😂 ale postaram się ciągle coś mieć przy sobie bo faktycznie czasem zwlekam z tym jedzeniem a picie wody to dla mnie udręka :/

reklama
Boje się najadać bo mam jutro pierwszą przymiarkę sukni 😁 a 5 czerwca mam ślub 😁 a nie chce wyglądać jak beczka 😂 ale postaram się ciągle coś mieć przy sobie bo faktycznie czasem zwlekam z tym jedzeniem a picie wody to dla mnie udręka :/
Gratuluję, to na pewno będzie piękny dzień ☺️ ja też miałam problem z piciem wody, a teraz mąż mi jej nastarczyć się nie może 😀

Cześć [emoji4] jestem Paula, mam 32 lata i dziś dowiedziałam się, że jestem w 7 tygodniu ciąży, termin na 28 grudnia. Dlaczego tak późno? A no bo miałam krwawienia do tej pory jakbym miała lekką miesiączkę, więc nawet nie testowałam do czasu gdy dostałam mdłości i bólu piersi [emoji1787]przez te krwawienio plamienia mam przepisany duphaston. To moja trzecia ciąża, mam już dwóch synów w wieku 12 i 2,5 roku. Można dołączyć? [emoji4]

Cześć [emoji4] jestem Paula, mam 32 lata i dziś dowiedziałam się, że jestem w 7 tygodniu ciąży, termin na 28 grudnia. Dlaczego tak późno? A no bo miałam krwawienia do tej pory jakbym miała lekką miesiączkę, więc nawet nie testowałam do czasu gdy dostałam mdłości i bólu piersi [emoji1787]przez te krwawienio plamienia mam przepisany duphaston. To moja trzecia ciąża, mam już dwóch synów w wieku 12 i 2,5 roku. Można dołączyć? [emoji4]
Cześć, gratuluję ciąży ☺️

Gratuluję, to na pewno będzie piękny dzień ☺️ ja też miałam problem z piciem wody, a teraz mąż mi jej nastarczyć się nie może 😀
Dziękuję ❤️ taką mam nadzieję ❤️ ale boje się wizyty 27 maja 😑 bo tyle było dziś przykrych wiadomości :( a wizytę mam 2 dni przed panieńskim ... A z wodą muszę się ogarnąć :) w takim razie nie będę jutro dzwonić do mojej ginekolog tylko ogarnę się z tym jedzeniem i piciem wody :)

Dziękuję ❤️ taką mam nadzieję ❤️ ale boje się wizyty 27 maja 😑 bo tyle było dziś przykrych wiadomości :( a wizytę mam 2 dni przed panieńskim ... A z wodą muszę się ogarnąć :) w takim razie nie będę jutro dzwonić do mojej ginekolog tylko ogarnę się z tym jedzeniem i piciem wody :)
Nic się nie martw. Będzie dobrze. ♥️

Mam delikatne pytanie do dziewczyn, które dziś przyniosły smutne wieści. Czy coś wskazywało na to, że będzie źle? Próbowałam znaleźć Wasze wcześniejsze wypowiedzi, ale to za szybko idzie.

reklama
ja tez się zaczęłam bać as wizyty i chciałam przełożyć na ten tydzien, bo mam następnego, bo się boje, bo dzis tyle przykrych wiadomości właśnie i nie wiem, co robić:( wierze, ze jest dobrze, nic niepokojącego się nie dzieje i nie chce panikować, ale się boje, bo tylko raz widziałam serduszko w 6+3, a zaraz 10tydz

Do góry