Ewelina @
Fanka BB :)
kiedy masz termin ?Ja mam 28maja prenatalne w 12t4d ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kiedy masz termin ?Ja mam 28maja prenatalne w 12t4d ☺
Trzymaj sięJa dziś jestem wybitnie zmęczona, strasznie mnie mdli i nic mi nie smakuje, najchętniej bym spała, nie wiem co ze sobą zrobić na nic nie mam siły... A dziś jadę do rodziców, mam ciężko chorą mamę i strasznie stresuje mnie przebywanie obok niej... można tylko patrzeć jak ta choroba ją zabiera, chociaż już teraz jest tylko czystym instynktem w zdegenerowanym ciele... w oczach otępienie... popłacze się... ma pląsawicę huntingtona.... Do dziś nie wierze, ze ja nie odziedziczyłam po niej tego cholerstwa...
Ja też mam ubezpieczenie w PZU ale prywatnie wykupiłam za 2400 na rok W trosce o ciebie pakiet kompleksowy i wszystkich lekarzy mających podpisane umowę z PZU mam za darmo w tym jakieś rezonanse USG i mnóstwo badań. Niestety prenatalnych i testu papa nie ma w pakiecie.a które masz ubezpieczenie w PZU? też tam jestem ubezpieczona.
kiedy masz datę porodu ?Cześć wszystkim - od początku wątku nieśmiało wchodziłam na to forum, ale dopiero teraz zebrałam się na odwagę, żeby napisać - wcześniej bałam się pisać, żeby nie zapeszyć :|
Miesiąc temu miałam ciążę biochemiczną, która skończyła się po tygodniu od pierwszego testu, najwyższa moja beta wtedy to było 62, która potem spadła do 30 i dzień później dostałam okresu. Pozytywny test znowu zobaczyłam tydzień temu, a dziś otrzymałam wyniki bety: ponad 2000 (wg apki mam dziś 5+2), więc może ten miesiąc będzie tym szczęśliwym Mam nadzieję się teraz już aktywnie udzielać i przeżywać z Wami
Wg om 6 grudzień wg USG 3grudzien bo na każdym USG maluch wychodzi 3dni większy. Ale ginekolog mówił że nastawić się bardziej na 6 grudnia.kiedy masz termin ?
Na początku się cieszyłam ze super ale teraz tak myśle że może lepszy byłby inny dzień żeby każdy miał swój Fajna data będzie 12.12.21 ale do porodu jeszcze daleka droga. Dziewczy które miały lub będą mieć opryszczkę pamiętajcie żeby zgłosić to lekarzowi prowadzącemu no i zaraz po porodzie neonatologowi bo opryszczka jest niebezpieczna. Wiem bo ja tez mam bardzo często wiele razy się już leczyłam i guzik w 1 ciąży miałam i córka miała dwa dodatkowe badania słuchu.Super prezent by był
Ja w 1 ciąży mialam termin z om na 21 kwietnia a urodziłam 20 kwietnia także idealnie
Ja mam sposób na trwałe pozbycie się opryszczki, trochę drastyczne, ale to nie w ciąży [emoji23]Na początku się cieszyłam ze super ale teraz tak myśle że może lepszy byłby inny dzień żeby każdy miał swój [emoji16] Fajna data będzie 12.12.21 [emoji16] ale do porodu jeszcze daleka droga. Dziewczy które miały lub będą mieć opryszczkę pamiętajcie żeby zgłosić to lekarzowi prowadzącemu no i zaraz po porodzie neonatologowi bo opryszczka jest niebezpieczna. Wiem bo ja tez mam bardzo często wiele razy się już leczyłam i guzik w 1 ciąży miałam i córka miała dwa dodatkowe badania słuchu.
U mnie za młodych lat był mięśniak na macicy i to już mnie kwalifikowało do cc No i pierwszy poród był z gory ze będzie cc i teraz tezHej, a skąd wy już wiecie, że będziecie miały cesarke?
O 20.30 także długi dzien przede mna.. A Ty? U mnie za wiele objawów nie ma, już byłam na pierwszej wizycie (5t1d) i doktorka powiedziała, ze lepiej jakby były jakieś objawy co mnie zmartwiłoO ktorej masz wizyte 13? mam nadzieje ze okaze sie to szczesliwy dzien dla nas