Dokładnie. Ja miałam 92 i była zdiagnozowano cukrzyca na tej podstawie.Norma jest do 91, 92 to już na niestety za dużo
reklama
Anet29
Fanka BB :)
Zdjęcie
Oo jaki piekny dzidzius
G
gość_AL19
Gość
Jak mały kurczaczek cudowne zdjęcieZdjęcie
czekamnaskarb
Ja jestem bardzo zdziwiona, bo mój wynik glukozy to 73 a jem dużo słodkiego, obiady uwielbiam na słodko , lody, batoniki, musy, ciasta, jogurty, codziennie jem coś słodkiego. Mam nadzieję, że dacie radę z taka dietą i bardziej Was ciągnie do słonego!Norma glukozy w ciąży jest do 92 więc jesteś jeszcze w normie. Może spróbuj ograniczyć spożywanie cukry, pij gorzką herbatę, ogranicz ciastka itp. warto pomyśleć o obniżeniu podaży cukrów prostych do organizmu
czekamnaskarb
Ooo nie, znowu mi przypomniałaś o smakowitych cheesach z mc!Właśnie ja nie jem słodyczy i zawsze gorzką herbatę ale w tej ciąży jem ciągle z MC te chesburgery są przepyszne
Wyczytałam o cukrzycy i podobno jak się urodzilo większego malucha jest ryzyko cukrzycy w drugiej ciąży Czy to prawda?
wierzewmarzenia5
oj mi tez smakowały do wczoraj te wszystkie pyszności z mc! Niestety dzis nawet banan z rana sue nie przyjął, a mam dopiero 9 tydzienOoo nie, znowu mi przypomniałaś o smakowitych cheesach z mc!
czekamnaskarb
O jaki słodziutkiZdjęcie
czekamnaskarb
Chyba jesteśmy w podobnym czasie jeśli chodzi o ciążę mam nadzieję, że mdłości przejdą, chociaż jak u mnie na chwilę mijają to się stresuję czy wszystko ok zamiast cieszyćoj mi tez smakowały do wczoraj te wszystkie pyszności z mc! Niestety dzis nawet banan z rana sue nie przyjął, a mam dopiero 9 tydzien
reklama
Sylwia.81
Śliczny dzidziuśZdjęcie
Podziel się: