Aksamitka28
Fanka BB :)
Ja też powoli się zastanawiam dzidzia planowana ale z zaskoczenia 20 miesięcy nie chciała do nas dołączyć ale to będzie musiał być jakiś wariat, bo życie mamy szalone. Planujemy budowę , drugi samochód (taczkę, żebym mogła sie poruszać ), mamy swoje konie....dużo pracujemy....tak myślę, że to dziecko będzie w niezłym wirze a my wydatkach już wiem, że chce normalne wygodne, drewniane łóżeczko obok łóżka bo bez sensu kupować tzw. next to me na pół roku wózek musi być terenowy, bo my się raczej po mieście nie poruszamyWitajcie, u mnie wreszcie świeci słońce ale, żeby nie było zbyt kolorowo, dzieci wstały z katarami powiem Wam, że czytam ile placicie za wizyty i jestem w szoku, 400 zł to strasznie dużo. Ale chyba wszystko teraz podrożało. Ostatnio byłam z dzieciakami u dentysty i też ceny poszły w górę i do tego dodatkowe "covidowe" opłaty... W ogóle jakiś miesiąc temu wyrzuciłam większość rzeczy z wyprawki po moich dzieciach, w tym moją ukochaną poduszkę do karmienia i będę musiała wszystko kompletowac od nowa. Do tego musimy wymienić auto, bo w piątkę już się nie zmiescimy do starego. A dziś przyjechała ekipa robić nam elewację... Trochę martwię się jak to wszystko ogarniemy, a Wy jak planujecie ogarnąć temat wyprawki? Myślicie już w ogóle o tym czy tylko ja tak wybiegam w przyszłość?
Ja też mam kilka dni różnicy ale termin porodu taki samCzyli różnica prawie taka sama jak u mnie