reklama
ładnie jak na 6 tydzień, ale kurczę jakie Ty masz mega dobek jakości zdjęcie usg ! Jestem w szokuCześć dziewczyny ja też dzisiaj po wizycie moja fasolka ma 0,5 cm bije wychodzi według USG 6t1dz następna wizyta 26 maj i dostałam skierowanie na badanie prenatalne że względu na wiek . Pozdrawiam was
moniskaaa
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki żeby jednak się pojawiło! Ściskam.Tak zarodek jest. Był już na ostatniej wizycie 28 kwietnia. Ale teraz poszłam do innego lekarza. Powiedział że nie wygląda to tak jak powinno i żebym się nie nastawiala .
moniskaaa
A co konkretnie chcesz stąd odczytać?Dziewczynki moje drogie, jak odczytać wynik tego badania ?
Kasiaa123
Początkująca w BB
No nie wiem co oznaczają te skroty po lewejA co konkretnie chcesz stąd odczytać?
moniskaaa
To nie pomogę bo dla mnie to chińszczyznaNo nie wiem co oznaczają te skroty po lewej
Podobno przy bardzo dużych wartościach może ale nie musi i też jest dobrze.Heej, mam takie małe pytanko do Was, bo się troche zaniepokoiłam moja dzisiejsza beta czy przy wielkościach juz parędziesiąt tysięcy nadal mq sie co dwa dni podwajać? bo u mnie jest trochę poniżej 60 % i sie juz denerwuje ale w sumie widelek by nie starczyło jakby sie tak podwajała caly czas
reklama
moniskaaa
Ale próbowałam wygooglowac i nic nie ma. Więc nie mam pojęcia co to oznacza.No nie wiem co oznaczają te skroty po lewej
Na obecnym etapie ciazy to znam tylko oznaczenia takie jak CRL, FHR
Podziel się: