wierzewmarzenia5
Fanka BB :)
Ile u was prenatalne? U mnie pappa 100 i usg 300
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas w Bielsku-Białej też wychodzi 400 zł (150 papa i 250 USG) ja się załapałam na NFZ...Ile u was prenatalne? U mnie pappa 100 i usg 300
USG 250Ile u was prenatalne? U mnie pappa 100 i usg 300
u mnie 450 zlIle u was prenatalne? U mnie pappa 100 i usg 300
Super ☺ jest nas tutaj całkiem sporo ☺ mnie mdłości męczą od 6 tygodnia na dziś już 3 tygodnie, już bez wymiotów i trochę jakby się zmniejszają... Ciężko czasem ☺ dziewczyny tutaj pisały że mdłości to dobry znak ☺Dzień dobry wszystkim, chciałabym dołączyć do Waszego wątku, jako że termin wyliczam sobie na grudzień ... Nie chciałam spieszyć się z wizytą u gina, jutro dopiero idę potwierdzić ciążę. Od 2 tygodni mam uporczywe mdłości i poranne wymioty, serio mam tego dość czasami :/ Poza mężem nikt jeszcze nie wie.
500 200 pappa i 300 USGIle u was prenatalne? U mnie pappa 100 i usg 300