reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Dzień dobry wszystkim, chciałabym dołączyć do Waszego wątku, jako że termin wyliczam sobie na grudzień ... Nie chciałam spieszyć się z wizytą u gina, jutro dopiero idę potwierdzić ciążę. Od 2 tygodni mam uporczywe mdłości i poranne wymioty, serio mam tego dość czasami :/ Poza mężem nikt jeszcze nie wie.

Dzień dobry wszystkim, chciałabym dołączyć do Waszego wątku, jako że termin wyliczam sobie na grudzień ... Nie chciałam spieszyć się z wizytą u gina, jutro dopiero idę potwierdzić ciążę. Od 2 tygodni mam uporczywe mdłości i poranne wymioty, serio mam tego dość czasami :/ Poza mężem nikt jeszcze nie wie.
Super ☺ jest nas tutaj całkiem sporo ☺ mnie mdłości męczą od 6 tygodnia na dziś już 3 tygodnie, już bez wymiotów i trochę jakby się zmniejszają... Ciężko czasem ☺ dziewczyny tutaj pisały że mdłości to dobry znak ☺

reklama
Cześć Wam :) Dawno mnie tu nie było, jakoś musiałam zrobić sobie przerwę od forum, za dużo smutnych histori z przeszlosci tutaj było co zrodziło w mojej głowie milion paranoi 😅🙈 już w ten piątek czeka mnie wizyta u gine, mam nadzieje, że będzie bijące serduszko, z kalendarza wychodzi 6+3 tc wtedy, licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, miałam prowadzić ciąże prywatnie, pelny pakiet ciążowy u mnie miał kosztować 3500 i w cenie wszystkie wizyty, niezbędne badania krwi moczu, wszystkie usg. Postanowiłam jednak prowadzić w medicoverze, zrazilam się do ginekolog z prywatnej przychodzi po tym jak przypisała mi globulki, które mogły zaszkodzić ciąży, w medicoverze odrazu dostałam normalne globulki z nystatyną czy jakoś tak i po infekcji nie ma śladu.
z objawów to mdłości mam delikatne, bardziej zgaga się odezwała, dużo siusiam, zaparcia dalej męczą ale już nie aż tak, piersi bolą jakby ktoś mi w nie ostro przywalił no i te ciągnięcia i lekkie bóle od czasu do czasu w podbrzuszu, czasem mnie to martwi, ale potem przypominam sobie te wszystkie artykuły których się naczytałam o bólach i strach mija :)

Do góry