Ja 160 - okolice Gdańska, wizyta z USG. USG prenatalne 250 zł.Ja sama wizyta 140 w Gdansku
reklama
Ja jutro idę na 6 badań, ma być koło 160Mam pytanko do dziewczyn które prywatnie zrobiły pierwszy zestaw badań w ciąży.. ile za nie zapłaciłyście ? Ja mam zlecone 15 pozycji zastanawiam się tez ile to wyjdzie probówek krwi.. trochę mnie to przeraża
moniskaaa
Fanka BB :)
Nie, przy wysokich wartościach beta już się nie podwaja.Heej, mam takie małe pytanko do Was, bo się troche zaniepokoiłam moja dzisiejsza beta czy przy wielkościach juz parędziesiąt tysięcy nadal mq sie co dwa dni podwajać? bo u mnie jest trochę poniżej 60 % i sie juz denerwuje ale w sumie widelek by nie starczyło jakby sie tak podwajała caly czas
moniskaaa
Teraz jeszcze nie robiłam, ale w poprzedniej ciąży kojarzę, ze płaciłam jakoś ponad 300zlMam pytanko do dziewczyn które prywatnie zrobiły pierwszy zestaw badań w ciąży.. ile za nie zapłaciłyście ? Ja mam zlecone 15 pozycji zastanawiam się tez ile to wyjdzie probówek krwi.. trochę mnie to przeraża
wierzewmarzenia5
270zl , tez za ok 15 w diagnostyceMam pytanko do dziewczyn które prywatnie zrobiły pierwszy zestaw badań w ciąży.. ile za nie zapłaciłyście ? Ja mam zlecone 15 pozycji zastanawiam się tez ile to wyjdzie probówek krwi.. trochę mnie to przeraża
Pylylylyp
Aktywna w BB
Została usunięta od razu na pierwszej wizycieSorry że dopytuję ale masz ją nadal czy jest już wyjęta ?
Super dziewczyny, ciesze sie, że wizyty przebiegly pomyslnie
Ja bylam na krwi, zrobiłam sobie mocz, morfo, glukoze na czczo i te tsh juz 3 raz żeby zobaczyc jak teraz będzie.
Jutro pierwsza wizyta i 9t6d oby bylo wszystko dobrze.
Uciekam do pracy, milego dnia kobietki!
Ja bylam na krwi, zrobiłam sobie mocz, morfo, glukoze na czczo i te tsh juz 3 raz żeby zobaczyc jak teraz będzie.
Jutro pierwsza wizyta i 9t6d oby bylo wszystko dobrze.
Uciekam do pracy, milego dnia kobietki!
Robiłam dziś w diagnostyce te ciążowe badania i po rabatach wyszło 435 zł, pani mówiła, że normalnie by było około 500. Badania robione w diagnostyce w pomorskim.Mam pytanko do dziewczyn które prywatnie zrobiły pierwszy zestaw badań w ciąży.. ile za nie zapłaciłyście ? Ja mam zlecone 15 pozycji zastanawiam się tez ile to wyjdzie probówek krwi.. trochę mnie to przeraża
reklama
wierzewmarzenia5
strasznie drogo!!! Ja -15% miałam, ale to był bez rabatu 60 zł więcej było. Ale 435 szokRobiłam dziś w diagnostyce te ciążowe badania i po rabatach wyszło 435 zł, pani mówiła, że normalnie by było około 500. Badania robione w diagnostyce w pomorskim.
Podziel się: