reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Mam pytanko do dziewczyn które prywatnie zrobiły pierwszy zestaw badań w ciąży.. ile za nie zapłaciłyście ? Ja mam zlecone 15 pozycji 🙈 zastanawiam się tez ile to wyjdzie probówek krwi.. trochę mnie to przeraża 😉

Heej, mam takie małe pytanko do Was, bo się troche zaniepokoiłam moja dzisiejsza beta ;) czy przy wielkościach juz parędziesiąt tysięcy nadal mq sie co dwa dni podwajać?;) bo u mnie jest trochę poniżej 60 % i sie juz denerwuje ;) ale w sumie widelek by nie starczyło jakby sie tak podwajała caly czas ;)
Nie, przy wysokich wartościach beta już się nie podwaja.

Mam pytanko do dziewczyn które prywatnie zrobiły pierwszy zestaw badań w ciąży.. ile za nie zapłaciłyście ? Ja mam zlecone 15 pozycji 🙈 zastanawiam się tez ile to wyjdzie probówek krwi.. trochę mnie to przeraża 😉
Teraz jeszcze nie robiłam, ale w poprzedniej ciąży kojarzę, ze płaciłam jakoś ponad 300zl

Super dziewczyny, ciesze sie, że wizyty przebiegly pomyslnie ❤️

Ja bylam na krwi, zrobiłam sobie mocz, morfo, glukoze na czczo i te tsh juz 3 raz żeby zobaczyc jak teraz będzie.

Jutro pierwsza wizyta i 9t6d 🙈 oby bylo wszystko dobrze.

Uciekam do pracy, milego dnia kobietki!

Robiłam dziś w diagnostyce te ciążowe badania i po rabatach wyszło 435 zł, pani mówiła, że normalnie by było około 500. Badania robione w diagnostyce w pomorskim.

reklama
Do góry