reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Meczy mnie od kilku dni suchy kaszel masakra i nic na niego nie mogę wsiąść może macie jakieś inne sposoby bo już wysiadam [emoji20]
Syrop prawoślazowy lub islandzki, niestety to syropy bardziej o działaniu powlekającym, nie ma nic bezpiecznego z typowych hamujących odruch kaszlu. Możesz jeszcze spróbować do ssania pastylki typu fiorda [emoji846]

EDIT: dodatkowo polecam inhalacje z kwasu hialuronowego np. nebu dose hialuronic

Ostatnia edycja:
Losz ty jesteś twarda Babka jak 3raz będziesz rodzice😱ja chyba bym miała traumę

Właśnie mnie źle zszyli:/ po miesiącu pękło wszystko koszmar...
Pandemia i szukanie lekarza który to naprawi:(

Dziewczyny A jak ta blizna pracowała podczas ciąży? Była jakaś odczuwalna?
Moja się ładnie goila, ale w drugiej ciąży, zwłaszcza pod koniec mocno mi dokuczala. Ale ogólnie ja w związku z ciąża boję się dwóch rzeczy-karmiania piersią i właśnie cesarki. Tego drugiego najbardziej, oby udało mi się urodzić naturalnie :)

Moja się ładnie goila, ale w drugiej ciąży, zwłaszcza pod koniec mocno mi dokuczala. Ale ogólnie ja w związku z ciąża boję się dwóch rzeczy-karmiania piersią i właśnie cesarki. Tego drugiego najbardziej, oby udało mi się urodzić naturalnie :)
Dlaczego karmienia piersią?🤔

Syrop prawoślazowy lub islandzki, niestety to syropy bardziej o działaniu powlekającym, nie ma nic bezpiecznego z typowych hamujących odruch kaszlu. Możesz jeszcze spróbować do ssania pastylki typu fiorda [emoji846]

EDIT: dodatkowo polecam inhalacje z kwasu hialuronowego np. nebu dose hialuronic
Dziękuje bardzo mam tak w określa kwitniecia roślin i zawsze się ratowałam kodeinka albo levoprontem a tu się okazało ze nic nie mogę 😞 a syrop z cebuli pomoże ? Pije jeszcze grintuss dla dzieci

Ja pół roku tylko karmiłam🤭 przestałam dla własnego zdrowia psychinego:( tak mnie stresowało wyciąganie cycka poza domem

reklama
Do góry