Na początku krew była tylko podczas podcierania ,teraz już musiałam nałożyć podpasek ,mam wrażenie ze jest tego więcej nie jest to żywa krew ale zdecydowanie leci ,wczoraj byłam na usg koło 18 prywatnie wszystko było okej było już serduszko a dzisiaj coś takiegoJa plamie w każdej ciąży do końca 1 trymestru i przechodzi uszka do góry będzie dobrze
reklama
G
gość_AL19
Gość
W pracy u męża robią wyrywkowo testy i miał pozytywny..potem ja musiałam zrobić i też pozytywSkąd wiesz że mieliście covida ?
Od czasu pojawienia się plamienia byłaś u lekarza?Na początku krew była tylko podczas podcierania ,teraz już musiałam nałożyć podpasek ,mam wrażenie ze jest tego więcej nie jest to żywa krew ale zdecydowanie leci ,wczoraj byłam na usg koło 18 prywatnie wszystko było okej było już serduszko a dzisiaj coś takiego
Idziemy tak samo. Też w piątek mam wizytę i też będzie 5+5 wg moich wyliczeń. Z OM 5+2. Zobaczymy czy coś zobaczę.Ja też mam wtedy pierwszą wizytę będę mieć 5+5, mam cichą nadzieję że usłyszę serduszko choć pewnie to jeszcze za szybko...
Paradoksalna
Fanka BB :)
Jak ja zazdroszczę tym co już są po pierwszych usg, lub będą je miały jeszcze w tym tygodniu, ja muszę jeszcze poczekać do 7.05 oszaleje do tego czasu z niecierpliwości a co do szczepienia to boje się szczepić w ciąży, nie chce być królikiem doświadczalnym i sprawdzać na własnym dziecku czy szczepionka ma jakiś wpływ na rozwijające się we mnie maleństwo.
Dariuszka90
Ja również mam zakaz, no i stary się boi ...bo wiecie...myśli że uderzy dziecko członkiem w głowęJa ogólnie mam zakaz na sex ale moje libido=O
Tak byłam rano od razu po wstaniu w szpitalu ,niestety zapisali mnie na usg dopiero na jutro ,kazali wrócić jeśli będę krwawić mocniej ,ja mieszkam w uk oni nie dałam tu nic na potrzymanie ciąży nawet jeśli będzie potrzeba ,próbowałam prywatnie do doktor u której wczoraj byłam niestety nie dało radyOd czasu pojawienia się plamienia byłaś u lekarza?
reklama
Dariuszka90
Skierowanie dostałam w 6+2, dziś zrobiłam badania. Mam 7+5 teraz. W piątek wizyta.Kiedy zaczynacie robić te wszystkie badania na grupę krwi, toxo, różyczkę, HIV, chlamydie?
Podziel się: