reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Ewelina skoro pracują w jednym szpitalu to faktycznie i tak się wyda. Musisz zdecydować który według ciebie jest lepszym lekarzem. I olać ich zdaniem. Jeśli to prywatne wizyty to nie każe ci chodzić do innego dla niego to przecież kasa.

Moja Pani doktor nie pracuje obecnie w żadnym szpitalu ale nie zamieniłaby jej na inną. Jak zacznę rodzić i tak pojadę do najbliższego szpitala 😉 poród muszą odebrać tak czy inaczej.

W ciąży jesteśmy narażone na ciągłe infkecje 😘 ja np. od ponad roku mam dziwny problem, bo czuję pieczenie podczas stosunku 🤦 czasem jest lepiej, czasem gorzej... Mam najbardziej wyrozumiałego męża na świecie. Najgorsze jest to, że mam bardzo wysokie libido a to wszystko psuje ☹️. Przed samą ciążą leczyłam ureaplasme, gardnerelle i grzybka... Grzybki mnie kochają 🤷 Bardzo dużo leków ma delikatne działanie i są bezpieczne w ciąży, jeśli lekarz da Ci jakiś lek, to dzidzia będzie bezpieczna 🙂 Zmieniło się pH pochwy, także ja już się szykuję na batalię 😂
No ja właśnie dostałam od pierwszej lek, który się wchłania przez pochwę i nie jest zbyt bezpieczny... ale dziś skonsultowałam się z inną ginekolog i dała mi receptę na coś bezpiecznego, wiec już się tak nie stresuje :D no niestety, jak pierwszą ciąże miałam praktycznie bezobjawową to teraz wszystko mnie meczy xD zmęczenie, nudności, bezsenność, infekcja xD ALE WARTO!

Kochane, mam pytanie do lekarza prowadzącego ciąże. Mam darmowa opiekę w luxmed wiec wszystkie usg i wizyty i badania szybko i bezpłatnie. Do tego lekarz który przyjmuje pracuje w jakimś tam wymiarze w szpitalu w którym chciałabym rodzic. Natomiast prywatnie chodzę do ginekologa endokrynologa który jest genialnym lekarzem i dzięki niemu i jego diagnostyce udało się zajść w ciąże.

Chciałabym chodzić i tu i tu. Jak pogodzić te dwie sprawy...
Chodzić tu I tu :). Luxmed po badania i z nimi do lekarza prywatnie. Ja będę chodzić na Luxmed, prywatnie i na NFZ 😅

Ok powiem pokaże jemu co tam napisał i jakie leki dał ... 🥺🙈 strasznie se boje bo wiem jaki jest impulsywny 😏 ale trzeba to wziąć na klatę

reklama
Do góry