reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Ewelina skoro pracują w jednym szpitalu to faktycznie i tak się wyda. Musisz zdecydować który według ciebie jest lepszym lekarzem. I olać ich zdaniem. Jeśli to prywatne wizyty to nie każe ci chodzić do innego dla niego to przecież kasa.

Moja Pani doktor nie pracuje obecnie w żadnym szpitalu ale nie zamieniłaby jej na inną. Jak zacznę rodzić i tak pojadę do najbliższego szpitala 😉 poród muszą odebrać tak czy inaczej.

W ciąży jesteśmy narażone na ciągłe infkecje 😘 ja np. od ponad roku mam dziwny problem, bo czuję pieczenie podczas stosunku 🤦 czasem jest lepiej, czasem gorzej... Mam najbardziej wyrozumiałego męża na świecie. Najgorsze jest to, że mam bardzo wysokie libido a to wszystko psuje ☹️. Przed samą ciążą leczyłam ureaplasme, gardnerelle i grzybka... Grzybki mnie kochają 🤷 Bardzo dużo leków ma delikatne działanie i są bezpieczne w ciąży, jeśli lekarz da Ci jakiś lek, to dzidzia będzie bezpieczna 🙂 Zmieniło się pH pochwy, także ja już się szykuję na batalię 😂
No ja właśnie dostałam od pierwszej lek, który się wchłania przez pochwę i nie jest zbyt bezpieczny... ale dziś skonsultowałam się z inną ginekolog i dała mi receptę na coś bezpiecznego, wiec już się tak nie stresuje :D no niestety, jak pierwszą ciąże miałam praktycznie bezobjawową to teraz wszystko mnie meczy xD zmęczenie, nudności, bezsenność, infekcja xD ALE WARTO!

Kochane, mam pytanie do lekarza prowadzącego ciąże. Mam darmowa opiekę w luxmed wiec wszystkie usg i wizyty i badania szybko i bezpłatnie. Do tego lekarz który przyjmuje pracuje w jakimś tam wymiarze w szpitalu w którym chciałabym rodzic. Natomiast prywatnie chodzę do ginekologa endokrynologa który jest genialnym lekarzem i dzięki niemu i jego diagnostyce udało się zajść w ciąże.

Chciałabym chodzić i tu i tu. Jak pogodzić te dwie sprawy...
Chodzić tu I tu :). Luxmed po badania i z nimi do lekarza prywatnie. Ja będę chodzić na Luxmed, prywatnie i na NFZ 😅

Ok powiem pokaże jemu co tam napisał i jakie leki dał ... 🥺🙈 strasznie se boje bo wiem jaki jest impulsywny 😏 ale trzeba to wziąć na klatę

reklama
Do góry