G
guest-1666585370
Gość
Co tam 7 lat różnicy kochana.. pomiędzy mną a moim najmłodszym bratem (najmłodszym z rodzeństwa, ja się urodziłam ostatnia) jest 8 lat różnicy a najstarszym bratem 17... haha i dogadywaliśmy się świetnie bo oni byli starsi i mądrzejsi niż jaDzień dobry u mnie lekkie słoneczko a miało padać wiec super pewnie w ciągu dnia się rozleje Gratuluje udanych wizyt Za te niewyjaśnione jeszcze i sama proszę o pozytywna energię bo dziś ja mam 1 wizytę i każda aplikacja pokazuje mi inna datę porodu i inny dzień ciąży Objawów dalej brak poza lekka sennością totalnym leniem ale taki na maksa i czasem pobolewajacymi piersiam. Ja mam 33 lata jeszcze no bo ja z grudnia 10 jestem i wtedy mi stukną 34 lata nie wiek ile ważę bo się nie ważę ale będzie koło 60 wzrost krasnala 161 cm .. w poprzedniej ciąży przystałam 9 kg ale zaczynałam od 57 teraz nawet nie chce myśleć.. Mam lekki brzuszek i boczki bo byłam w trakcie super figury do lata no i się udało będzie super mam już córcię 6 lat skończone wiec będzie prawie 7 lat różnicy no dużo ale trudno i jestem po porodzie cc- wiec teraz tez pewnie taki będzie .