Dostałam od ginekologa właśnie jod na receptę tylko nie zapytałam czy rano czy wieczorem, dawkę znam 1x1. Robiłam w piątek z ft3 i ft4 i było w normie. Tylko tsh za wysokie.Z jodem to ostrożnie, poczekaj do wizyty u endo, jak uzna, że trzeba jod to wypisze ci preparat na receptę z odpowiednią dawką. Robiłaś samo TSH czy Ft3 i ft4 też?
reklama
Jasne bede pisac co i jak Tobie życzę powodzenia i tez sie odzywajDaj znać ja badań żadnych nie robiłam a wizyta o 11.30
Marianna728
Zaangażowana w BB
Byłam na usg. Jest pęcherzyk i żółtkowy też. Także jestem spokojniejsza o 200% córka jak zobaczyła z usg zdjęcie to cały czas mnie całuję i brzuch kochana! Trzymam kciuki za resztę
moze owulacje mialas wczesniej i ciaza starsza???Mam już wynik dzisiejszej bety. 8685, nie jest za wysoka jak na 4+6? Będę się stresować do kolejnego usg w poniedziałek, że jednak będę miała wewnątrzmaciczną i pozamaciczną jednoczenie.
M
Ma_k
Gość
Nie, na pewno nie, wg kalendarza 5tc ale dzisiaj na usg lekarz pomierzył pęcherzyk i jestem w 4tc i 6dni.moze owulacje mialas wczesniej i ciaza starsza???
MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
Jak miałam ponad 6 tys betę to był pęcherzyk żółtkowy.ja dzisiejsza bete mam 6380 wiec mam nadzieje, ze jutro przynajmniej zobacze pecherzyk, ktorego jeszcze 3 dni temu ginekolog nie widzial. Trzymajcie kciuki
G
gość_AL19
Gość
Ja też byłam 9.04 i USG podobne następna wizyta 23.04 i powinno być już serduszkoTo usg sprzed 2 tyg myślicie ze będzie widać w niedziele coś więcej ? nie wiem czy nie poczekać może jeszcze chwile
czekamnaskarb
Fanka BB :)
Super! Mam taką nadzieję i już się nie mogę doczekaćJa ostatnia miesiączkę miałam 6 marca, moje cykle mialy 27 dni i dzisiaj już było serduszko. U Ciebie pewnie już też słychać.
reklama
Napisz mi jak po wizycie i co było widoczne ja mam 25Ja też byłam 9.04 i USG podobne następna wizyta 23.04 i powinno być już serduszko
Podziel się: