reklama
Martini4
Fanka BB :)
Ja się zdziwiłam bo w ciąży przytyłam w sumie 5kg, a po porodzie -11kg nie żebym narzekała ;pA tak z innej beczki. Ile udało wam się zrzucić po porodzie? U mnie narazie minus 10kg, zostało jeszcze z 7-8
Ce2793
Co prawda nie miałam ale jak czekałam na wyniki to mój ginekolog kazał się nie martwić. Przy porodzie dostaniesz antybiotyk i będzie ok :*Hej jestem po wizycie, 38t5d Mała waży 3300g, nic się nie dzieje, szyjka zamknięta. Wyszedł mi ten Gbs dodatni miała któraś z Was też? Trochę się tym zmartwiłam
Martini4
Ja miałam negatywny ale tak jak pisze Ce - podają antybiotyk i tyle mój ginekolog też mówił by się tym nie zamartwiaćHej jestem po wizycie, 38t5d Mała waży 3300g, nic się nie dzieje, szyjka zamknięta. Wyszedł mi ten Gbs dodatni miała któraś z Was też? Trochę się tym zmartwiłam
ElaStyczna
Dziewczyny ja juz po maly Henio prawie 3900 gram 55 cm dlugi urodzony wczoraj o 10:37 przez CC. Maly ma straszny problem ze ssaniem, ale bedziemy walczyc.. nawet butle slabo ssie. Ja czuje sie okropnie nie bede ukrywac.. samo ciecie wiadomo nic nie czujemy, ale po masakra.. dobrze ze laduja ciagle przeciwbolowe.. po CC jakos po 1,5 h moglam lezec z malym az do pionizacji Zabierali tylko na badania i na noc wzieli zeby odpoczac a ja juz tesknie za nim
Mały Henio nie taki mały Gratulacje, mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i tego Ci życzę zdrówka dla Ciebie i małegoDziewczyny ja juz po maly Henio prawie 3900 gram 55 cm dlugi urodzony wczoraj o 10:37 przez CC. Maly ma straszny problem ze ssaniem, ale bedziemy walczyc.. nawet butle slabo ssie. Ja czuje sie okropnie nie bede ukrywac.. samo ciecie wiadomo nic nie czujemy, ale po masakra.. dobrze ze laduja ciagle przeciwbolowe.. po CC jakos po 1,5 h moglam lezec z malym az do pionizacji Zabierali tylko na badania i na noc wzieli zeby odpoczac a ja juz tesknie za nim
Ce2793
Gratulacje kochana! Z dnia na dzień będzie coraz łatwiej. Widocznie ja dobrze znosiłam ból po ccDziewczyny ja juz po maly Henio prawie 3900 gram 55 cm dlugi urodzony wczoraj o 10:37 przez CC. Maly ma straszny problem ze ssaniem, ale bedziemy walczyc.. nawet butle slabo ssie. Ja czuje sie okropnie nie bede ukrywac.. samo ciecie wiadomo nic nie czujemy, ale po masakra.. dobrze ze laduja ciagle przeciwbolowe.. po CC jakos po 1,5 h moglam lezec z malym az do pionizacji Zabierali tylko na badania i na noc wzieli zeby odpoczac a ja juz tesknie za nim
reklama
No właśnie taka sytuacja jak będzie to mnie przerośnie... Boję się. Mam 2.5 latka w domuSpokojnie wszystko będzie dobrze! Ja do tej pory pamiętam sytuację (choć to było 6 lat temu) moja starsza córka miała wtedy 3 lata, ja wyszłam ze szpitala po porodzie z synem i zostałam po kilku dniach z nimi sama, mąż musiał wrócić do pracy. Nieraz zdarzyło się, że płakaliśmy całą trójką, córka chciała się bawić, mały płakał, bo chciał cyca, a ja płakałam z bezradności, bo nie wiedziałam którym się zająć pierwszym...Teraz jak pojawi się trzecie dziecko sama do końca nie wiem jak to ogarnę, pewnie będzie więcej takich sytuacji...