Martini4
Fanka BB :)
Ja za Ciebie też! Mam nadzieję że pójdzie sprawnieSuper, trzymam kciuki żeby ładnie poszło
Termin z pierwszego USG też mam na 3.12
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja za Ciebie też! Mam nadzieję że pójdzie sprawnieSuper, trzymam kciuki żeby ładnie poszło
Ananas i herbatka coś pomogą na przyspieszenie? Ile tego jeść i pić?Mi lekarka przewidziala szybszy porod, z koncowki grudnia na 10tego. W zwiazku z tym mam zalecone cwiczenia oddechowe przez 10 minut dziennie ( wdech przez nos wydech przez usta), 60min spacery dziennie plus 20 przysiadow, herbatke z lisci malin i duzo ananasa)))
A co jeśli mija termin i nic się nie dzieje? Dostajecie od swoich gin dalsze zwolnienie lekarskie?Cześć Wydaje mi się, że nic nie musisz dostarczyć, zwolnienie wyślą elektronicznie ewentualnie możesz zadzwonić, że urodziłaś
Ja dostałam zwolnienie na tydzień po terminie w razie gdybym przenosiłaA co jeśli mija termin i nic się nie dzieje? Dostajecie od swoich gin dalsze zwolnienie lekarskie?
Tak mi doradzila moja lekarka. Ufam jej ,wiec dzialam tak jak mi podala.Herbatke dziennie i 3 plastry swiezego ananasa najbardziej balam sie przysiadow, ale jesli zdrowie dopisuje I wszystko ok z maluszkiem to mam cwiczyc.Ananas i herbatka coś pomogą na przyspieszenie? Ile tego jeść i pić?
Aha chyba trzeba w ciągu 7 czy 14 dni napisać jaki bierze się urlop macierzyński czy pół roku czy od razu cały rok ale to kadrowa powinna poinformować o tymDziękuję za odpowiedź
Mi też wystawiła gin dłuższe zwolnienieJa dostałam zwolnienie na tydzień po terminie w razie gdybym przenosiła
A komu zglaszalas, ze taki problem byl? Od razu sprawdzili?My dziś wychodzimy na żądanie. Chcieli do jutra trzymać ale bez sensu....no kurcze jakbym urodziła godzinę wcześniej to byśmy wyszli normalnie dzisiaj a godzinę później to już nie. Ale się wyklucilam. Młody już miał podcięte wędzidełko, źle łapał a mnie bardzo bolało, od razu lepiej. I ma wodniaczka na jądrze ale mówią że to nic poważnego, żeby obserwować i samo się powinno wchłonąć.