reklama
To już nie długo też mam kontrole 15 grudnia tylko U mnie brak oznak zbliżającego się porodu a mały ważył już 3600g aż boję się że przekroczy 4 kgJak tam dziewczyny? Ja po wizycie mały ma 3400g, szyjka się skraca, rozwarcie się robi w razie jak nie urodzę to 14.12 mam się zgłosić na wywołanie
Ja mam termin na 7.12 więc ten 14 to tydzień poślizgu..To już nie długo też mam kontrole 15 grudnia tylko U mnie brak oznak zbliżającego się porodu a mały ważył już 3600g aż boję się że przekroczy 4 kg
ElaStyczna
Fanka BB :)
Ja bylam wczoraj na izbie. Przestraszylam sie, ze wody mi sie sacza na szczescie falszywy alarm. Kontaktowalam sie ze swoja polozna i zalecila jechac i to sprawdzic. Szyjka ma 2 cm i rozwarcie 1 cm czopa juz nie mam. Ktg wyszlo jak to lekarz powiedzial idealne - zadnego skurczu . Ogolnie wszystko w porzadku, ale jak zadzwonilam do poloznej to nie wie czy do terminu cesarki wytrwamy. Ja w sumie wiekszosc czasu tylko leze, wiec watpie zeby ruszylo cos
Na kiedy masz cc?Ja bylam wczoraj na izbie. Przestraszylam sie, ze wody mi sie sacza na szczescie falszywy alarm. Kontaktowalam sie ze swoja polozna i zalecila jechac i to sprawdzic. Szyjka ma 2 cm i rozwarcie 1 cm czopa juz nie mam. Ktg wyszlo jak to lekarz powiedzial idealne - zadnego skurczu . Ogolnie wszystko w porzadku, ale jak zadzwonilam do poloznej to nie wie czy do terminu cesarki wytrwamy. Ja w sumie wiekszosc czasu tylko leze, wiec watpie zeby ruszylo cos
ElaStyczna
Na 17.12 czyli rowne 2 tygodnie i maly juz bedzieNa kiedy masz cc?
I zacznie się nam wszystkim nowy etap życiaNa 17.12 czyli rowne 2 tygodnie i maly juz bedzie
ElaStyczna
Chce tylko ta cesarke przezyc.. doslownie. Bez krwotokow, bez zatorow, bez komplikacji..I zacznie się nam wszystkim nowy etap życia
A ja poród bez wywoływania i żeby szybko poszło bez komplikacji ehhChce tylko ta cesarke przezyc.. doslownie. Bez krwotokow, bez zatorow, bez komplikacji..
reklama
ElaStyczna
Bedzie dobrze! Juz niedlugoA ja poród bez wywoływania i żeby szybko poszło bez komplikacji ehh