Super, trzymam kciuki żeby ładnie poszłoWitam w klubie właśnie rano założyli ki cewnik - póki co nie diabeł taki straszny, przy zakładaniu nic nie bolało. Zobaczymy czy coś zdziałać. Też 1cm rozwarcia i szyjka krótka na 1.5
reklama
anikpol
Aktywna w BB
Gratulacje i zdrówka dla WasWczoraj urodził się nasz Synek Maurycy siłami natury, waga 2930 , 10 punktów.
Margaret 39
Zaciekawiona BB
Najpierw cewnik Foleya, dzień później oksytocyna. Poród poszedł sprawnie bo od 7 do 11, ale bóle niesamowicie ciężkie . W szoku jestem, że przeżyłam. Ale Synuś kochany.Gratulacje akcja rozkręciła się nagle czy coś już zwiastowało poród?
Gratulacje, dużo zdrowia dla WasWczoraj urodził się nasz Synek Maurycy siłami natury, waga 2930 , 10 punktów.
anikpol
Aktywna w BB
Cześć Wydaje mi się, że nic nie musisz dostarczyć, zwolnienie wyślą elektronicznie ewentualnie możesz zadzwonić, że urodziłaśWitam
Postanowiłam na sam koniec dołączyć do was.
Termin mam na 23.12.2020 więc to będzie taki nasz świąteczny prezencik.
Mam pytanie odnośnie dokumentacji jaka należy dołączyć dla pracodawcy po porodzie.
Może któraś z was się orientuje.
Bardzo proszę o pomoc.
Dziękuję za odpowiedźCześć Wydaje mi się, że nic nie musisz dostarczyć, zwolnienie wyślą elektronicznie ewentualnie możesz zadzwonić, że urodziłaś
healthy.mindset
Aktywna w BB
Gratulacje Duzo zdrowiaWczoraj urodził się nasz Synek Maurycy siłami natury, waga 2930 , 10 punktów.
healthy.mindset
Aktywna w BB
Mi lekarka przewidziala szybszy porod, z koncowki grudnia na 10tego. W zwiazku z tym mam zalecone cwiczenia oddechowe przez 10 minut dziennie ( wdech przez nos wydech przez usta), 60min spacery dziennie plus 20 przysiadow, herbatke z lisci malin i duzo ananasa)))Dziewczyny robicie jakieś ćwiczenia oddechowe? Pozycje na piłce itp?
Hej dziewczyny. Chciałabym dołączyć do Waszej grupy grudniowych mamusiek obserwuje Was jakiś czas, co pomaga mi zwalczyć strach przed porodem . Ja jestem w 40 tc więc (termin na 1.12) więc czuje się jak chodzącą bomba zegarowa to będzie mój drugi dzidziuś, po 9 latach, tym razem córeczka. Póki co nic się nie dzieje a cała rodzina wywiera presje...
Lekarz kazał się w przyszły poniedziałek zgłosić do szpitala z "bólami brzucha" jeśli do tej pory nic się nie ruszy...
Lekarz kazał się w przyszły poniedziałek zgłosić do szpitala z "bólami brzucha" jeśli do tej pory nic się nie ruszy...
reklama
ElaStyczna
Fanka BB :)
Gratulacje!!!Wczoraj urodził się nasz Synek Maurycy siłami natury, waga 2930 , 10 punktów.