Co to za paski?!opowiesz coś więcej?Ja mam dziś wizytę, na szczęście, bo rano znowu coś mi poleciało po nodze a ze miałam jeszcze te paski od lekarza to złapałam no i niby wody. Ale to tak troszkę. Tylko, że mam gbs dodatni i to komplikuje wszystko. Ciekawe czy nie będzie chciał mnie położyć na oddział
reklama
ibu
Aktywna w BB
Ja widzę, że brzuch nadal rośnie, a jak staję na wagę to albo ani drgnie, albo jeszcze się zmniejsza... Aż się zaczynam martwić czy może przez to, że mam ciągle zgagowy ból gardła i średnio chce mi się jeść, to po prostu nie wyrabiam kalorii.U mnie brzuch przytył ale najbardziej boję się stawać na wagę. Lekarz mnie uspokaja, że jak stanę tyłem to ciąży nie widać czyli niby nie jest źle
Margaret 39
Zaciekawiona BB
Dokładnie, też się zastanawiam, ja mam termin na najbliższą niedzielę, ale ciężko przewidzieć, w piątek na wizycie szyjka była miękka, ale jeszcze długaCiekawa jestem która z nas pierwsza urodzi
ElaStyczna
Fanka BB :)
Ja mam jutro wizyte. Nie wyjde z gabinetu jak sie nie dowiem jak tam szyjka u mnie zaczelam sie zastanawiac czy jesli mam ustalony termin CC to czy np warto robic wszystko, zeby sie wczesniej zaczelo? w sensie, zeby nie bylo az tak na zimno tylko zeby jakies skurcze doszly.. no nie wiem. Za duzo kombinuje juz
Ce2793
Mnie nawet zgaga nie powstrzymuje przed jedzeniem .Ja widzę, że brzuch nadal rośnie, a jak staję na wagę to albo ani drgnie, albo jeszcze się zmniejsza... Aż się zaczynam martwić czy może przez to, że mam ciągle zgagowy ból gardła i średnio chce mi się jeść, to po prostu nie wyrabiam kalorii.
ibu
Aktywna w BB
Szalona. Mnie zawsze wpędza w taki okropny nastrój, że aż mój mąż się boi podchodzić.Mnie nawet zgaga nie powstrzymuje przed jedzeniem .
Też jestem ciekawa. Ja raczej nie, bo termin dopiero za 3 tygodnie i nie mam za bardzo żadnych objawów.Ciekawa jestem która z nas pierwsza urodzi
Ce2793
Byłam dziś u ginekologa. Termin na 3.12. Szyjka miękka, skrócona, małe rozwarcie- ale nie mówił dokładnie ile. Waga młodego ok. 3100. Objawów porodu chyba nie mam wydaje mi się, że ok 3 dni temu odszedł mi czop albo jego bezbarwna część. Jeśli chodzi o skurcze to jeśli już coś mam to bardzo delikatne
reklama
Klaudyna91
Źle się wyraziłam. Papierki lakmusowe.Co to za paski?!opowiesz coś więcej?
U lekarza nic nie ciekło już więc stwierdził że jeśli poleciało to ewentualnie od góry worka owodniowego i to nie powód do szpitala na tym etapie bo poziom wód dalej jest w normie i antybiotyk na razie zbędny. Poza tym nic ciekawego, szyjka na razie się nie szykuje. Dziś mam 38+3. Przytylam jakieś 13-14 kg. O Młodego wage dziś zapomniałam zapytać.