Cześć dziewczyny
Ja miałam co 3 tyg,od tego tygodnia będą już co 2 tyg- lekarz powiedział,że końcówke ciąży woli widzieć częściej
Co do nocnego wstawania to ide raz albo dwa i dość szybko usypiam,nie mam poduszki ciążowej,ale pod brzuch podkładam sobie zrolowany mały koc i brzuch nie ciągnie tak do dołu,no chyba że wtulam sie w partnera to wtedy nie mam problemu z brzuchem
W sobote przywiozłam wózek od sis-jednak wybrałam opcje przywozu pociągiem w stanie rozłożonym-szwagier wsadził go do pociągu ,a partner nas odebrał,wózek całą droge stał w miejscu dla rowerów-nikomu nie przeszkadzał i nie musiałam go przestawiać,a opłata takiego wózka bez dziecka to kwota jak za rower czy dodatkowy bagaż-całe 5,10 zł
Od sis dostałam też dziś pierwszą paczke z ciuszkami,jutro powinna przyjść paczka od bratówki-jak przejrzę to bede decydować co dokupić
Byłam dziś na pobraniu krwi-morfologia,hbs i mocz,a do tego toksoplazmoza po raz drugi...tokso miałam zrobić prywatnie,nie wiem dlaczego ale ten lekarz ponoć tak daje....zapłaciłam za te dwa toksa(dwa badania dziś) razem z usługą pielęgniarki 102zł
i jestem w lekkim szoku...pielęgniarka powiedziała mi,że bede też pewnie mieć badanie na hiv prywatnie
...też tak płacicie?