Ja jestemDziewczyny jest którąś w grupie na FB grudniowe mamy 2020 ?
reklama
Klaudyna91
Fanka BB :)
A jest możliwość żebyś Ty mi wysłała zaproszenie czy tylko admin ? Bo się tam dostać nie mogę ...Ja jestem
Hej dziewczyny. Mam.pytanie. Podczytuje Was i sie znacie na zdjeciach. Otoz wczesniej mialam w brzuchu dziewczynke. Pozniej lekarz nie byl pewny. Tydzien temu nie.byl pewny. Poszlam.prywatnie. I inny lekarz zobaczyl chlopca. Tylko ja mam.pytanie co to jest nad tym sisiakiem. Na koniec wizyty jak nagrywał zdjecia na plyte zapytal czy znalam plec. Tak jakby sobie gdybal.
Załączniki
Ce2793
Wanienkę chyba wybiorę jakaś zwykłą ze stojakiem.Hej dziewczyny, a jakiej firmy wanienkę polecacie?
Ponoć wiaderka są super ale nie mogę sobie tego wyobrazić w praktyce zwłaszcza z jakimś maleństwem
Ce2793
Byłam oglądać wózki. Z mężem założyliśmy, że 3000 to jest max budżet i nie ma sensu kupować czegoś droższego ... ale przepadliśmy jak zobaczyliśmy Uppababy vista v2 . Czy może ma ktoś z Was lub waszych znajomych i czy jest zadowolony? Czy warto wydać 4600 na ten wózek?
Jest opcja zaproś,ale czy działa to nie wiem - wyślij mi na priv wiadomość z danymi to spróbujemy czy się uda Ja nie miałam problemu z dostanie się- wypełniła pytania i tego samego dnia miałam akceptację.Moze teraz sezon urlopowyA jest możliwość żebyś Ty mi wysłała zaproszenie czy tylko admin ? Bo się tam dostać nie mogę ...
zeberka363
jestem szalona :-D
Cześć dziewczyny
Faktycznie cichutko tu...u mnie też leniwy i spokojny weekend
Ktoś dziś wizytuje?
Ja dopiero za tydzieień mam te prenatalne...tyle czekania jeszcze
Miłego dnia
Faktycznie cichutko tu...u mnie też leniwy i spokojny weekend
Ktoś dziś wizytuje?
Ja dopiero za tydzieień mam te prenatalne...tyle czekania jeszcze
Miłego dnia
reklama
Klaudyna91
Mnie się udało trochę odpocząć bo córka spala u babci i wróciła dopiero w niedzielę po południu. Ale się nazbierało przez weekend i w domu syf a wody nie ma, gary mi stoją w zlewie....
Ja mam w środę połówkowe. Znowu się denerwuje, mam problemy ze snem i głupie sny.
Ja mam w środę połówkowe. Znowu się denerwuje, mam problemy ze snem i głupie sny.