reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Cześć dziewczyny :)
Jak tam dziś samopoczucie?U mnie chłodniej więc lepiej sie oddycha.
Wczoraj nabawiłam sie stresu...po przytulankach mocno zaczął boleć mnie brzuch,na szczęście skończyło sie na dwóch nospach...uf...trzeba bardziej uważać 😅

Moje wyniki też praktycznie wszystkie zaniżone,ale lekarz jakoś mocno na to nie reaguje więc chyba nie ma źle...

Proś o L4,ja też długo zwlekałam,a jak w końcu sie odważyłam poprosić to lekarka była zdziwiona czemu prędzej nie chciałam ;)

Przy tych upałach też kiepsko sie czułam,nogi bolały mocno...

Mały rusza sie coraz więcej i coraz mocniej,ale przeważnie jak zjem coś słodkiego :D

Mam zamiar kupić douszny i myśle,że sie sprawdzi dla wszystkich domowników :)

Pewność na 100% jest dopiero po porodzie,więc mimo że lekarz stwierdzi płeć wcześniej to czasem i tak zdarzają sie niespodzianki :D
To prawda, pewność dopiero po porodzie. Najważniejsze, że wyniki w normie, rozwija się prawidłowo i szaleje w brzuszku 😍

reklama
Cześć dziewczyny :)
Jak tam dziś samopoczucie?U mnie chłodniej więc lepiej sie oddycha.
Wczoraj nabawiłam sie stresu...po przytulankach mocno zaczął boleć mnie brzuch,na szczęście skończyło sie na dwóch nospach...uf...trzeba bardziej uważać [emoji28]

Moje wyniki też praktycznie wszystkie zaniżone,ale lekarz jakoś mocno na to nie reaguje więc chyba nie ma źle...

Proś o L4,ja też długo zwlekałam,a jak w końcu sie odważyłam poprosić to lekarka była zdziwiona czemu prędzej nie chciałam ;)

Przy tych upałach też kiepsko sie czułam,nogi bolały mocno...

Mały rusza sie coraz więcej i coraz mocniej,ale przeważnie jak zjem coś słodkiego :D

Mam zamiar kupić douszny i myśle,że sie sprawdzi dla wszystkich domowników :)

Pewność na 100% jest dopiero po porodzie,więc mimo że lekarz stwierdzi płeć wcześniej to czasem i tak zdarzają sie niespodzianki :D
Dostałam l4 z wielka łaska na dwa tygodnie ;/

reklama
Do góry