Dolvit
Fanka BB :)
A kiedy? I w jakim schemacie? Mi kazała co 3 dni brać...i czy pomogło?Ja bralam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy? I w jakim schemacie? Mi kazała co 3 dni brać...i czy pomogło?Ja bralam
Ja mialam przez 10 dni 2 razy dziennie A Po tym probiotyk dopochwowo przez kolejne 10 dni... A dostałem bo podczas badania stwierdziła infekcje grzybica ale ja żadnych objawów nie odczuwalam... jutro mam wizytę wiec się okaże czy pomogło...A kiedy? I w jakim schemacie? Mi kazała co 3 dni brać...i czy pomogło?
A pamiętasz nazwe tego probiotyku?Ja mialam przez 10 dni 2 razy dziennie A Po tym probiotyk dopochwowo przez kolejne 10 dni... A dostałem bo podczas badania stwierdziła infekcje grzybica ale ja żadnych objawów nie odczuwalam... jutro mam wizytę wiec się okaże czy pomogło...
moja dobra koleżanka miała go całkiem niedawno, była megaaa niezadowolona
Ciesze sie bardzo, ze wszystko ok !Odebrałam dzisiaj wyniki pappa i miałam konsultację genetyczną.
I jestem przeszczęśliwa [emoji16] wszystko w porządku i pięknie obnizone ryzyko.
Teraz juz kamień z serca i oby do końca ciąży sama radość [emoji4]
I zobaczcie...nawet w wieku lat 40 można mieć niskie ryzyko [emoji846]
Zobacz załącznik 1140796
Super! Pochwal się zdjęciami! Jaki wózek?Ja dziś poszalalam i kupiłam wózek, materac pościel ciuszki prawie całą wyprawka. Został mi do kupienia fotelik ale też już jest upatrzony tylko autem chcemy podjechać i dopasować
Lactovaginal. Dziewczyny mi tu polecily na forum że można go w ciąży brać.A pamiętasz nazwe tego probiotyku?