reklama
Ryzyko z 414 na 309....nie decyduje się na nifty....I jak po wizycie ?
Ryzyko z 414 na 309. Nie decyduje się na nifty......I jak po wizycie ?
Byłam dziś U diabetologa muszę zrobić krzywą I w razie czego wkraczamy z dietą Ale po podróży czuje się okropnie w przeszłości narzekalam na chorobę lokomocyjną a teraz to prawdziwa katastrofa jest mi niedobrze boli mnie głowa a tak się cieszyłam że nieprzyjemne objawy ciąży ustępują
Martini4
Fanka BB :)
A jak wyglądało usg? Czy były jakieś nieścisłości?Ryzyko z 414 na 309. Nie decyduje się na nifty......
Super nie mogę się doczekać kiedy U siebie juz poczuje ruchyA ja dziś (17+4 tc) tak od niechcenia gładząc się po brzuchu, pierwszy raz wymacałam taką małą uroczą kuleczkę pod pępkiem :-) Chwilkę pogłaskałam i zniknęła a po jakimś czasie znów się pojawiła. Od środka jeszcze nic nie czuję, ale to było takie fajne Dzidź się pręży :-)
USG wszystko prawidłowo... Ale ze. Względu na wiekA jak wyglądało usg? Czy były jakieś nieścisłości?
Madzialena8787
Fanka BB :)
Ja bralamCześć, czy któraś z Was bierze lub brała teraz w ciąży nystatyne dopochwową? Właśnie dostałam dziś od gina bo pojawił mi się mega świąd...
USG wszystko prawidłowo... Ale ze. Względu na wiek
USG wszystko prawidłowo... Ale ze. Względu na wiek ryzyko pośrednie testy pappa
reklama
Nie, nie było żadnych nieprawidłowości. Usg wszytko okA jak wyglądało usg? Czy były jakieś nieścisłości?