reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

A może spotkanie po prostu jakieś?
Hej.Dziewczyny, jestem załamana po prostu,5 byłam na prenatalnych,a dziś dzwonili do mnie żebym przyjechała jutro na wizytę do genetyka[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Nie chce się nakręcac ,ale chyba nie jest dobrze....skoro nie mam wyników a sami dzwonili o jutrzejszym przybyciu[emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
A czemu obawiasz się reakcji?
Nie obawiam się. Po prostu zupełnie nie wiem czego się spodziewać a nie lubię niespodzianek :p
Znaczy mam nadzieję, że moi rodzice podejdą do tego na luzie tak jak do wiadomości o ślubie i wszystkim. Umiarkowana radość ale bez drążenia tematu.
Trochę się stresuję, że teściowie będą zbyt podekscytowani i nie będę miała spokoju tylko milion pytań i niechcianej troski 😅
Ja bardzo nie lubię być w centrum uwagi, nie lubię zbyt wielu pytań... no zamknięta w sobie jestem.

s
Swoją drogą jutro będziemy informować moją rodzinę. Pojutrze rodzinę męża. Aż mi słabo na samą myśl. Chcę już żeby był poniedziałek, wolę pracować.

Nie mam pojęcia jakich reakcji się spodziewać.

Przed dezercją powstrzymuje mnie myśl, że mama robi pierogi ruskie na nasz przyjazd <3
My też jeszcze nic nie powiedzieliśmy doszliśmy do wniosku ze po co przez telefon mowic jak przyjedziemy do polski na wakcje pewno okolo sierpnia to im powiemy tesciowa zawału dostanie bo ona juz nas na straty spisała 15 lat razem 6 lat po ślubie nam w lipcu styknie:)))) A tata to pewno nic nie powie przez 2 dni bo już doczekać sie nie może na wnuki A my z siostrami takie coś nie ogarniete w tej kwestii i wnuków brak :))) to już bedzie 5 miesiąc wiec beda na chwilę pretensje że tak późno mówimy ale trudno :))))

s

My też jeszcze nic nie powiedzieliśmy doszliśmy do wniosku ze po co przez telefon mowic jak przyjedziemy do polski na wakcje pewno okolo sierpnia to im powiemy tesciowa zawału dostanie bo ona juz nas na straty spisała 15 lat razem 6 lat po ślubie nam w lipcu styknie:)))) A tata to pewno nic nie powie przez 2 dni bo już doczekać sie nie może na wnuki A my z siostrami takie coś nie ogarniete w tej kwestii i wnuków brak :))) to już bedzie 5 miesiąc wiec beda na chwilę pretensje że tak późno mówimy ale trudno :))))

Moja siostra bardziej nieogarnięta niż ja bo starsza, zawsze miałam wymówkę 😅 ale u mnie to chyba nikt jakoś nie wyczekuje.
Ja też przez telefon nie chciałam mówić ale już na żywo to nic innego nie pozostaje. Ech, będzie z głowy. Ale jakieś jajo zniosę.

Chyba nie...jestem załamana.....aż boję się tam jutro jechać,co usłysze.
Nie denerwuj się na zapas. Mąż jutro może z Tobą podjechać żebyś sama nie była?

Moja siostra bardziej nieogarnięta niż ja bo starsza, zawsze miałam wymówkę 😅 ale u mnie to chyba nikt jakoś nie wyczekuje.
Ja też przez telefon nie chciałam mówić ale już na żywo to nic innego nie pozostaje. Ech, będzie z głowy. Ale jakieś jajo zniosę.

Nie denerwuj się na zapas. Mąż jutro może z Tobą podjechać żebyś sama nie była?
Tak,razem jedziemy.Noc mam już z głowy ehhh

reklama
s

@Basiola 😄hahah to ty sobie przypomnij jak się udziela pierwszej pomocy,bo po tych wszystkich zawałach będzie ci to potrzebne😁

Do góry