reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Jak to nieprawidłowe ? :/ :(

No właśnie pojęcia nie mam.
Biorę pod uwagę trzy scenariusze:
- luxmed ma inne normy, o których nie wiem bo ich nigdzie nie podali,
- ważna jest różnica między wynikami a nie samo zmieszczenie się w normie albo
- ktoś się pomylił i wziął wynik drugi (143) za trzeci a tam norma jest do 140.

Nie wiem, musze czekać. Z taka pierdoła nie wypada dzwonić w piątek wieczór bo i tak najwcześniej kolejne badania w poniedziałek.

Kurcze ale przeciez pisala ze wyniki są ok 🤔
Bo spojrzałam w aplikacji i wg wszystkich norm jakie znalazłam są ok i to ze sporym zapasem.
Ale po chwili zadzwoniła do mnie jakas pani z luxmedu i mówi, ze są nieprawidłowe i mam się skonsultować z lekarzem.

No i bądź człowieku mądry. Czekam na kontakt od swojej lekarki ale nie nastawiam się przed poniedziałkiem, jeszcze nie testowałam tej formy kontaktu.

Ja też, w końcu właśnie takie normalne B jest okej.
Ale mi się wydaje, że wcale nie mam takich małych cycków, więc nie umiem sobie nawet wyobrazić D, E czy jeszcze jakichś :D

Ja mam 75 i :D D to ja miałam w gimnazjum, cały czas wielki cyc i w sumie to wcześniej miałam 75h mniej więcej:D ale jeden kostium kąpielowy mam 65J i to jedyny w którym nie musiałam łapać wypływających piersi w wodzie 🙈

reklama
Do góry