Mama.lwica
Zaangażowana w BB
Stosujesz jakieś tabletki przeciwbólowe?A mnie dzisiaj o 3:40 obudził ból głowy i juz nie zasnęłam, a o 6:10 pobudka pierwszy raz tak mi się zdarzyło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stosujesz jakieś tabletki przeciwbólowe?A mnie dzisiaj o 3:40 obudził ból głowy i juz nie zasnęłam, a o 6:10 pobudka pierwszy raz tak mi się zdarzyło.
Nie, na razie nie mialam zadnych silniejszych boli, wiec nie mialam potrzeby stosowaćStosujesz jakieś tabletki przeciwbólowe?
Ja mam schizę na samą myśl o seksie... Tak mnie to przeraża że mogło by się coś stać że odpuscilismy totalnieJejku dziewczyny wiecie co ja mam jakąś schizę po seksie mam wyrzuty sumienia, że mogłam zaszkodzić dziecku Wy nie macie żadnych oporów w tym temacie?
U mnie też porażka... co chwilę nowe wypryski na czole albo brodzie Czuję się jak nastolatkaDziewczyny a jak u was z cerą na twarzy? U mnie jakas masakra nastąpiła. Cieszyłam się że wyprowadziłam buzię na prostą a teraz armagedon a wszystko co wcześniej korzystałam odpada.
Ja już po wizycie, z Dzidzą na szczęście wszystko jest ok, nie wiadomo skąd to plamienie, teraz już jest czysto.
Jadę teraz na prenatalne i wizytę do swojej doc.
Wyobraźcie sobie ze pojechałam do szpitala ginekologicznego i kazali sobie zapłacić 150 zł za usg...
Wiadomo że w takiej sytuacji te 150 zł to żadne pieniądze ale byłam w szoku ze musiałam zapłacić żeby mnie przyjęli...