Ragda
Fanka BB :)
Na początku tak...Jejku dziewczyny wiecie co ja mam jakąś schizępo seksie mam wyrzuty sumienia, że mogłam zaszkodzić dziecku
Wy nie macie żadnych oporów w tym temacie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na początku tak...Jejku dziewczyny wiecie co ja mam jakąś schizępo seksie mam wyrzuty sumienia, że mogłam zaszkodzić dziecku
My ogolnie nie mozemy. Lekarz powiedzial ze do 12 tyg sie wstrzymac. Dzis 12 tydzien zaczynamy a w piatek wizyta wiec bede pytac. Sądze ze pozwoliJejku dziewczyny wiecie co ja mam jakąś schizępo seksie mam wyrzuty sumienia, że mogłam zaszkodzić dziecku
O bosh! To się najadlaś strachu! Całe szczęście wszystko w porządku! Czekamy zatem na info z prenatalnychJa już po wizycie, z Dzidzą na szczęście wszystko jest ok, nie wiadomo skąd to plamienie, teraz już jest czysto.
Jadę teraz na prenatalne i wizytę do swojej doc.
Wyobraźcie sobie ze pojechałam do szpitala ginekologicznego i kazali sobie zapłacić 150 zł za usg...
Wiadomo że w takiej sytuacji te 150 zł to żadne pieniądze ale byłam w szoku ze musiałam zapłacić żeby mnie przyjęli...
Prywatny.A to szpital państwowy czy prywatny?
Najważniejsze, że wszystko ok, może miałaś krwiaka, o którym nie wiedziałaś? Daj znać po prenatalnych, jak tam maluszek ❤
Współczuję Ci wymiotów, ja też nadal wymiotuje ale u mnie dopiero 9tydzien. Też mam dwóch chłopców i chciałabym trzeciego ale wszyscy mówią że teraz to dziewczynka, że fajnie mieć dziewczynkę i przydałaby mi się odmiana. Tobie też tak wciskają? Wkurza mnie to! Uwielbiam być chlopakową mamą. Nie chcę piszącej, jęczącej, fochliwej małej baby ....W środę mam prenatalne także może już się dowiem kto siedzi w brzuszkujestem przekonana ,że to chłopiec
( mam już 2 synów)
Teraz mamy zakaz (bo plamienie było i jest krwiak) ale w poprzednich ciążach to mąż miał oporyJejku dziewczyny wiecie co ja mam jakąś schizępo seksie mam wyrzuty sumienia, że mogłam zaszkodzić dziecku