reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Hahaha no dokładnie :) W czwartek u mnie będzie 6+3 a uwas?
U mnie 6+6 albo 7+0 coś takiego.

Ja naprawdę czuję, że będzie ok. Ale jednak ze względu na zdrowie psychiczne zostawiam sobie możliwość, że nie będzie. Jak się nastawię na serduszko a tu kicha to będzie to dużo trudniejsze przeżycie niż jak jestem przygotowana na różne opcje.

Będę trzymać kciuki a do 16 to zniosę jajo :D

Ja mam jutro pierwszą wizytę o 16.40.
5+6. Mam nadzieję że zrobi mi usg na nfz mimo że przez telefon stwierdziła że oficjalnie to nie zrobi.
Zdaje sobie sprawę że ciąża może być młodsza i będzie tylko pęcherzyk jeszcze ale chciałabym już chociaż takiego kropka zobaczyć [emoji4]

Ja dokładnie tak robię swojej lekarce prywatnie powiedziałam, że korzystam z pakietu w Luxmedzie żeby mieć badania za darmo. Dzięki temu mogła dostosować swoje działania do tego co już mam zlecone w pakiecie.

Hej tez mam pakiet w luxmed , jak to teraz wyglada ? Bez problemu można przyjść na wizytę ?

"Piernik98, post: 19444535, member: 196794"]
U mnie jutro wizyta na 10.15 u nowego lekarza...tez sie stresuje czy sie okaze kompetentny ale mam opinie od 1 osoby ze byl ok a od drugiej ze prowadzil jej zagrozona ciaze po 1 poronieniu i 1 pozamacicznej wiec licze ze bedzie ok. Choc to juz dziadzius o lasce 😅 licze ze ma doswiadczenie jak na swoj wiek
[/QUOTE]
Daj znać po wizycie jak tam?

@Rumiankowa musi byc dobrze :) Ja też się troszeczkę denerwuje, zwłaszcza jak poczytałam różne historie na tym forum ale staram się myśleć pozytywnie.
@Angelika22 ja też mam pakiet w Luxmed i w czw właśnie mam tam wizytę. Wcześniej teleporada z lekarzem, zleciła mi wizytę w placówce. Jak wszystko będzie dobrze mówila, że dostanę skierowania na badania.

@Rumiankowa musi byc dobrze :) Ja też się troszeczkę denerwuje, zwłaszcza jak poczytałam różne historie na tym forum ale staram się myśleć pozytywnie.
@Angelika22 ja też mam pakiet w Luxmed i w czw właśnie mam tam wizytę. Wcześniej teleporada z lekarzem, zlecił mi wizytę w placówce. Jak wszystko będzie dobrze mówila, że dostanę skierowania na badania.
Ja po prostu mam już swoją historię poronienia i to zostaje z tyłu głowy ;) Ale czuję się zupełnie inaczej niż ostatnio i mam przeczucie, że tym razem się uda ;)

Edit: z luxmedem potwierdzam, dokładnie tak samo. Ja tylko dostałam wcześniej skierowanie na tsh i ft4 bo miałam jeszcze przed ciążą podwyższone ;)

reklama
Hej tez mam pakiet w luxmed , jak to teraz wyglada ? Bez problemu można przyjść na wizytę ?
Ja miałam telepradę na której ginekolog wystawiła mi skierowania na usg i na badania krwi. Te skierowania muszą być na cito żeby można było zapisać się w portalu pacjenta. W ciagu 2 tygodni musisz je wykorzystać . Potem znowu zapisujesz sie na telewizję i pewnie dostajesz następne zalecenia. Wiem, że obecnie są dedykowane placówki w Luxmed na badania dla ciężarnych.

Do góry