Ja z tych wiekszych, gdzies slyszalam ze tych XXL mdlosci omijajaAnia zazdraszczam, mnie w kazdej ciazy mecza. Nie rzyganie ale takie mulenie paskudne. Lodowki otworzyc nie moge. Mycie garow to tortura. AAAAAAAAAA
reklama
Ojej, wspolczuje... prwnie cie nie ominie tezJa mam przepukline rozworu przelykowego to zgage mam non stop po kilka razy dziennie nie ma sie co wiec obawiac
L
Lebkuchen_mum
Gość
Nasilila sie juz to widze. Niestety dochodzi do zgagi arytmia serca...jak juz sie nasililo to boje sie co bedzie pozniejOjej, wspolczuje... prwnie cie nie ominie tez
Tez mam arytmie, ale na razie spokojNasilila sie juz to widze. Niestety dochodzi do zgagi arytmia serca...jak juz sie nasililo to boje sie co bedzie pozniej
To nie jest tak zleU mnie jedynie ból kręgosłupa ,ale to też nie ciagle
Dokładnie jeszcze na szczęście niczego innego nie mam ..To nie jest tak zle
Ragda
Fanka BB :)
Ja od dzisiaj takie odbijanie i ciagle niedobrze ale bez finału na tronie. Ale okropnie mi dzisiaj :/Ania zazdraszczam, mnie w kazdej ciazy mecza. Nie rzyganie ale takie mulenie paskudne. Lodowki otworzyc nie moge. Mycie garow to tortura. AAAAAAAAAA
SzypkiJaszczomp
Zaciekawiona BB
Ragda no wlasnie takie cuda mam od 2-3 dni juz. Hurra. ;D
reklama
SzypkiJaszczomp to i szypko wzieloRagda no wlasnie takie cuda mam od 2-3 dni juz. Hurra. ;D