Bylam w poniedzialek ale nic oprocz endometrium nie bylo widac, nast wizyte mam 17.04Dziękuje dziewczyny za takie miłe przyjęcie do grupy Mam pytanie byłyście już u lekarza ? ja umówiłam się na 16 kwietnia
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Tam 31.03 pęcherzyk ciążowy 4mm a na kolejnej będziemy sprawdzać czy jest zarodek i serduszko.Rozumiem ,ze lekarz już potwierdził ciąże bo zastanawiam się czy u mnie będzie już coś widać
SzypkiJaszczomp
Zaciekawiona BB
wy chyba zartujecie 70 stron naklepanych
Witam nowe mamusie, gratuluje tez blizniakow
Duzo nas juz, cieszy mnie to : )
Dziewczyny mdlosci mi sie rozkrecily na calego normalnie masakra.. ciagle mam zoladek w przelyku i mi sie odbija. Bleh. Nikt jeszcze nie ma takich rewelacji?
Dziewczyny mdlosci mi sie rozkrecily na calego normalnie masakra.. ciagle mam zoladek w przelyku i mi sie odbija. Bleh. Nikt jeszcze nie ma takich rewelacji?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja za to wzdecia ktorych nigdy nie mialam. Ciagle brzuch jak balon i uczucie pełnosci i jakby mi sie przelewało... juz chyba zygac wole niz czuc jakbym wybuchnąć miała i tak od kad tylko podojerzewalam ciaze...tylko gorzej jest terazwy chyba zartujecie 70 stron naklepanych
Mnie mdlosci omijaja, w poprzedniej ciazy tez nic musisz przetrwacwy chyba zartujecie 70 stron naklepanych
SzypkiJaszczomp
Zaciekawiona BB
Brzuch jak balon to mam od dawna, juz przestalam zwracac uwage...
Ja sie najbardziej obawiam premanentnej zgagi w pozniejszych miesiącachJa za to wzdecia ktorych nigdy nie mialam. Ciagle brzuch jak balon i uczucie pełnosci i jakby mi sie przelewało... juz chyba zygac wole niz czuc jakbym wybuchnąć miała i tak od kad tylko podojerzewalam ciaze...tylko gorzej jest teraz
SzypkiJaszczomp
Zaciekawiona BB
Ania zazdraszczam, mnie w kazdej ciazy mecza. Nie rzyganie ale takie mulenie paskudne. Lodowki otworzyc nie moge. Mycie garow to tortura. AAAAAAAAAA
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja mam przepukline rozworu przelykowego to zgage mam non stop po kilka razy dziennie nie ma sie co wiec obawiacJa sie najbardziej obawiam premanentnej zgagi w pozniejszych miesiącach