martini6
Fanka BB :)
Ja mialam 4marca ostatnią i pokazuje mi w jednym 4+3 a w drugim 4+2 To raczej musisz mieć 5+3.
Dziękuje ślicznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam 4marca ostatnią i pokazuje mi w jednym 4+3 a w drugim 4+2 To raczej musisz mieć 5+3.
Według twojego okresu ostatniego wyszło 5+3 (6tc) może w drugiej apce masz wpisane źle ostatnia miesiączkę[emoji848]
O 1 dzień masz starsza ciąże ode mnie [emoji4]
Dziewczyny a ja znalazłam ciekawy artykuł na internecie. Mówi o tym że do wielkości pęcherzyka ciazowego dodać 30 i wychodzi wiek ciąży w dniach. Słyszałyście może o tym?
Poniżej wklejam wam artykuł. Zobacz załącznik 1101107
Super witamy [emoji4] no i gratuluję.Cześć dziewczyny.
Dołączam do Was bo z tego co sama obliczyłam to chyba w grudniu się wypakuje
Chociaż juz sama nie wiem... Ostatnia @ 18.02, cykle mi się mega wydłużyły, nawet do 40 dni. Sama nie wiem kiedy udało się zajść ) robilam test w sobotę i byly dwie kreski ale druga mniej wyraźna. Dziś powtórzyłam i druga już gruba
Wizyte umowilam na wtorek, bo teoretycznie chyba już czas...
Sama nie wiem...Zobacz załącznik 1101125
Czesc o to wizyta już niedługoCześć dziewczyny.
Dołączam do Was bo z tego co sama obliczyłam to chyba w grudniu się wypakuje
Chociaż juz sama nie wiem... Ostatnia @ 18.02, cykle mi się mega wydłużyły, nawet do 40 dni. Sama nie wiem kiedy udało się zajść ) robilam test w sobotę i byly dwie kreski ale druga mniej wyraźna. Dziś powtórzyłam i druga już gruba
Wizyte umowilam na wtorek, bo teoretycznie chyba już czas...
Sama nie wiem...Zobacz załącznik 1101125
Tak, nie wiem czy nie za szybko ale moje ciąże zawsze były problemowe więc wolę dmuchać na zimne.Czesc o to wizyta już niedługo
Masz już dzieci? W jakim wieku?Tak, nie wiem czy nie za szybko ale moje ciąże zawsze były problemowe więc wolę dmuchać na zimne.