reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Nic zwykly najtanszy test...mysle ze z 6 euro kosztuje...nwm czemu kazali zaplacic za to gowno 35€...ej zalacze ci tu to na co dal mi skierowanie. 1 to beta wiadomo 2 progesteron a co to moga byc te 3 ostatnie...nie domysle sie...patrzylam na stronie tego laboratorium ale nie wywnioskuje nic o i skierowanie mi dal do innego labor i wyniki beda online wiec moze krocej bede czekacO no beta piękna [emoji7][emoji7][emoji7] No tak na usg było trochę za wcześnie ale beta mówi o tym że ciąża jest i rozwija się prawidłowo i oby tak do grudnia. O to super że tak szybko badania już masz robić.
A ten test co taki drogi? Co on robi prócz wskazuję ciąże?
Załączniki
Zapraszam do Irlandii tu lato max 23° zimy tez nie maZaczęłyśmy 7tc ja się boję tego lata upalnego. A u nas upały się zaczynają w kwietniu koncza w październiku[emoji33][emoji33]
L
Lebkuchen_mum
Gość
W austrii w tamtym roku lato bylo bardzo gorące...teraz pewnie bedzie jeszcze gorzej juz wczoraj bylo 21° a dzis 24° a zime to ja ostatnio chyba jako dziecko widzialamZapraszam do Irlandii tu lato max 23° zimy tez nie ma
młoda1994
Fanka BB :)
No bez jaj taki test 35 euro. U nas najdroższy 14.99 euro w markecie a w aptece 9.90 euro najdroższy z clearblue. Ale sobie liczą.Nic zwykly najtanszy test...mysle ze z 6 euro kosztuje...nwm czemu kazali zaplacic za to gowno 35€...ej zalacze ci tu to na co dal mi skierowanie. 1 to beta wiadomo 2 progesteron a co to moga byc te 3 ostatnie...nie domysle sie...patrzylam na stronie tego laboratorium ale nie wywnioskuje nic [emoji1787] o i skierowanie mi dal do innego labor i wyniki beda online wiec moze krocej bede czekac [emoji38]
Co do badań nie pomogę. Co to za skroty[emoji848][emoji848] nie mógł napisać pełnego wyrazu[emoji85]
Wspolczuje, ja nie cierpie upalow, zimy tez najbardziej lubie wiosnęW austrii w tamtym roku lato bylo bardzo gorące...teraz pewnie bedzie jeszcze gorzej juz wczoraj bylo 21° a dzis 24° a zime to ja ostatnio chyba jako dziecko widzialam
młoda1994
Boże ale fajnie latem macie. U nad w DE też zimy nie ma. Ja cała zimę chodzę w polarze a teraz w ciąży to niby zima gorąco to będę latać w krótkim rękawku [emoji23][emoji23]Zapraszam do Irlandii tu lato max 23° zimy tez nie ma
młoda1994
Ja też chyba jako dziecko[emoji1787]W austrii w tamtym roku lato bylo bardzo gorące...teraz pewnie bedzie jeszcze gorzej [emoji19] juz wczoraj bylo 21° a dzis 24° [emoji847] a zime to ja ostatnio chyba jako dziecko widzialam [emoji1787]
L
Lebkuchen_mum
Gość
No wlasnie u nas tez clearblue jest najdrozszy i kosztuje 9.99 a w aptece mozna dorwac jakis test za 6 euro najtanszy i wlasnie taki najtanszy oni tam mieli...no i niech nikt mi nie wmowi ze zarobki wyzsze to i zycie drozsze...to porpostu naciaganie na kase...No bez jaj taki test 35 euro. U nas najdroższy 14.99 euro w markecie a w aptece 9.90 euro najdroższy z clearblue. Ale sobie liczą.
Co do badań nie pomogę. Co to za skroty[emoji848][emoji848] nie mógł napisać pełnego wyrazu[emoji85]
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja tak samo wlasnie nie za goraco nie za zimno tak idealnieWspolczuje, ja nie cierpie upalow, zimy tez najbardziej lubie wiosnę