reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
O no beta piękna [emoji7][emoji7][emoji7] No tak na usg było trochę za wcześnie ale beta mówi o tym że ciąża jest i rozwija się prawidłowo i oby tak do grudnia. O to super że tak szybko badania już masz robić.

A ten test co taki drogi? Co on robi prócz wskazuję ciąże?
Nic zwykly najtanszy test...mysle ze z 6 euro kosztuje...nwm czemu kazali zaplacic za to gowno 35€...ej zalacze ci tu to na co dal mi skierowanie. 1 to beta wiadomo 2 progesteron a co to moga byc te 3 ostatnie...nie domysle sie...patrzylam na stronie tego laboratorium ale nie wywnioskuje nic 🤣 o i skierowanie mi dal do innego labor i wyniki beda online wiec moze krocej bede czekac 😆

Załączniki

• 20200409_111912.jpg
    20200409_111912.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 38
Nic zwykly najtanszy test...mysle ze z 6 euro kosztuje...nwm czemu kazali zaplacic za to gowno 35€...ej zalacze ci tu to na co dal mi skierowanie. 1 to beta wiadomo 2 progesteron a co to moga byc te 3 ostatnie...nie domysle sie...patrzylam na stronie tego laboratorium ale nie wywnioskuje nic [emoji1787] o i skierowanie mi dal do innego labor i wyniki beda online wiec moze krocej bede czekac [emoji38]
No bez jaj taki test 35 euro. U nas najdroższy 14.99 euro w markecie a w aptece 9.90 euro najdroższy z clearblue. Ale sobie liczą.

Co do badań nie pomogę. Co to za skroty[emoji848][emoji848] nie mógł napisać pełnego wyrazu[emoji85]

No bez jaj taki test 35 euro. U nas najdroższy 14.99 euro w markecie a w aptece 9.90 euro najdroższy z clearblue. Ale sobie liczą.

Co do badań nie pomogę. Co to za skroty[emoji848][emoji848] nie mógł napisać pełnego wyrazu[emoji85]
No wlasnie u nas tez clearblue jest najdrozszy i kosztuje 9.99 a w aptece mozna dorwac jakis test za 6 euro najtanszy i wlasnie taki najtanszy oni tam mieli...no i niech nikt mi nie wmowi ze zarobki wyzsze to i zycie drozsze...to porpostu naciaganie na kase...

reklama
Do góry