reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

Mloda luzik, ja tez czasem nie jestem w stanie nadrobic :)

Ja wrocilam z zakupow, masakra jakas normalnie ludzi pelno, obostrzenia. Mialam dosc po kilku minutach no ale samo sie nie zrobi niestety... wstawiłam zupe ogorkowa i siedze :)

reklama
Ja leże, cos mnie w brzusiu bardzo delikatnie pokłuwa i pobolewa wiec stwierdzilam ze najlepiej odpocząć 😊 ale tak mnie zbiera na drzemke, że chyba ulegne 🤣

Ja leże, cos mnie w brzusiu bardzo delikatnie pokłuwa i pobolewa wiec stwierdzilam ze najlepiej odpocząć [emoji4] ale tak mnie zbiera na drzemke, że chyba ulegne [emoji1787]
Ja też chyba pójdę spać. Czuję się jak bym nie spała z 3 dni[emoji23]

Wiem że miałaś wizyte dzisiaj i jak tam? Napewno pisałaś ale nie mam siły nadrabiać wątku.

Ja też chyba pójdę spać. Czuję się jak bym nie spała z 3 dni[emoji23]

Wiem że miałaś wizyte dzisiaj i jak tam? Napewno pisałaś ale nie mam siły nadrabiać wątku.
Wrzucalam bete bo sa wyniki i jak 10 dni po owulacji bylo 18.7 to 4 dni pozniej 243.7 wiec pieknie uroslo 😊 ginekolog powiedzial ze ciaza jest ale mam przyjsc za tydzien z wynikami badan (dal mi skierowanie) bo dzis jeszcze wczesnie i nie moze narazie nic powiedziec bo ciezko cos zobaczyc. Aha i w recepcji mieli gdzies ze robilam bete i kazali mi zrobic test ciazowy taki jakis najtanszy za ktory kazali sobie zaplacix 35€ 😒😒😒 no i sie okazalo na badaniu ze zadnej infekcji nie mam...wiec nwm co ja sobie umyslilam 🤣

Wrzucalam bete bo sa wyniki i jak 10 dni po owulacji bylo 18.7 to 4 dni pozniej 243.7 wiec pieknie uroslo [emoji4] ginekolog powiedzial ze ciaza jest ale mam przyjsc za tydzien z wynikami badan (dal mi skierowanie) bo dzis jeszcze wczesnie i nie moze narazie nic powiedziec bo ciezko cos zobaczyc. Aha i w recepcji mieli gdzies ze robilam bete i kazali mi zrobic test ciazowy taki jakis najtanszy za ktory kazali sobie zaplacix 35€ [emoji19][emoji19][emoji19] no i sie okazalo ze zadnej infekcji nie mam...wiec nwm co ja sobie umyslilam [emoji1787]
O no beta piękna [emoji7][emoji7][emoji7] No tak na usg było trochę za wcześnie ale beta mówi o tym że ciąża jest i rozwija się prawidłowo i oby tak do grudnia. O to super że tak szybko badania już masz robić.

A ten test co taki drogi? Co on robi prócz wskazuję ciąże?

reklama
Do góry