reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny kiedy wam minęły mdłości? Obecnie jestem wg aplikacji 7+2 i od około tygodnia drażnią mnie zapachy gotowanych potraw, ciągle coś stoi mi na żołądku i muszę iść zwymiotować aby poczuć się lepiej. Jest fatalnie nie mam na nic apetytu ani Ochoty... Pocieszcie mnie że to niedługo minie
Mi minely tak 8+5 gdzieś. :/
Delikatnie się rysuje już ❤🥰 ale śliczna ściana przy łóżku 💙💙💙 śliczna mamuśka 😁😍
Dziekuje 😍
Oby sie w sumie jeszcze nie zarysowal mocno do czerwca do prenatalnych, bo poza rodzicami i tesciami i rodzenstwem nikt z okolicy nie wie.. A tu kazdy dom na okolo to jakas ciocia albo wujek 😂 mysla ze ba postojowym jestem bo salony zamkniete

reklama
Witam Was dziewczyny [emoji6]
Piękne brzuszki macie , i jakie laski z Was [emoji7]
U nas ciąża też była wielkim zaskoczeniem , m 2 synów po in vitro 6lat i 2,5 latka no i byłam przekonana ,że u nas nic już samo nie zadziała, tym bardziej po 11 latach po ślubie, a jednak [emoji173]do tej pory doszukuje się objawów, czy to czasem sobie tej ciąży nie wymyśliłam [emoji86][emoji85]

Co do brzuszka to u mnie tez już wyskoczył, ale to bardziej wygląda jakbym przywalilam parę kilo [emoji1787].
Heh no moje małżeństwo jest już pełnoletnie [emoji12]
Super, że tym razem "zaskoczyło" samo [emoji4] może mniej stresu w życiu? [emoji274]

reklama
@Asia Kasia @eweliska gratuluję udanych wizyt :) oby same takie dobre info spływało :)
A brzuszki macie urocze! U mnie troszkę tłuszczyku na brzuchu więc wygląda na mały ciążowy ale nim nie jest 😅 miała Chodakowska wjechać na tej kwarantannie ale pierwszy wjechał pozytywny test no i plany prysły :)
Co do mdłości to książkowo powinny ustąpić z końcem pierwszego trymestru, ale jak już zapewne wszystkie tu wiedzą mało która ciąża jest książkowa ;)

Do góry