reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ty to dobra jestesKiedyś mąż mówi ze zabiera mnie na spacer i też poszalałam że szpilami. Zabrał mnie do takiego super parku z uzdrowiskiem i innymi udziwnieniami. Wysiadamy z auta, idziemy na przejście dla pieszych. Zielony ludzik to dumnie podążamy, masa ludzi na przejściu i obok kolo parku. Tam jeszcze był taki straganik że świeżymi owocami sezonowymi. Wracając do tematu... Ide tym przejściem i nagle mi się nogi poplątały, ale tak bardzo że w powietrzu jakoś mi te szpilki spadły a ja sru o asfalt... Wstaje otrzepuje się i widzę jak ludzie się gapią i śmieją... No to wytrzepałam kiecke, złożyłam ręce i krzyknęłam "Oooooo makarena"
To było największe żenua w moim życiu
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja ide jutro na usg moze sie dowiemA miałam pytać dziewczyn które miały już usg. Jakie miałyście endometrium. Ja miałam 4+6 (5tc) 7.8mm i zastanawiam się czy to nie za małe.
młoda1994
Fanka BB :)
Ok bede wdzięczna jak napiszesz taka informacje.Ja ide jutro na usg moze sie dowiem
młoda1994
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Kiedyś mąż mówi ze zabiera mnie na spacer i też poszalałam że szpilami. Zabrał mnie do takiego super parku z uzdrowiskiem i innymi udziwnieniami. Wysiadamy z auta, idziemy na przejście dla pieszych. Zielony ludzik to dumnie podążamy, masa ludzi na przejściu i obok kolo parku. Tam jeszcze był taki straganik że świeżymi owocami sezonowymi. Wracając do tematu... Ide tym przejściem i nagle mi się nogi poplątały, ale tak bardzo że w powietrzu jakoś mi te szpilki spadły a ja sru o asfalt... Wstaje otrzepuje się i widzę jak ludzie się gapią i śmieją... No to wytrzepałam kiecke, złożyłam ręce i krzyknęłam "Oooooo makarena" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
To było największe żenua w moim życiu [emoji23]
L
Lebkuchen_mum
Gość
Moj ma taki chód że wszedzie prawie biegnie to tylko adidaski na spacerek wchodzą w gre przez was nie moge isc spac bo potem forum nie nadrobieKiedyś mąż mówi ze zabiera mnie na spacer i też poszalałam że szpilami. Zabrał mnie do takiego super parku z uzdrowiskiem i innymi udziwnieniami. Wysiadamy z auta, idziemy na przejście dla pieszych. Zielony ludzik to dumnie podążamy, masa ludzi na przejściu i obok kolo parku. Tam jeszcze był taki straganik że świeżymi owocami sezonowymi. Wracając do tematu... Ide tym przejściem i nagle mi się nogi poplątały, ale tak bardzo że w powietrzu jakoś mi te szpilki spadły a ja sru o asfalt... Wstaje otrzepuje się i widzę jak ludzie się gapią i śmieją... No to wytrzepałam kiecke, złożyłam ręce i krzyknęłam "Oooooo makarena"
To było największe żenua w moim życiu
Ish
Zaangażowana w BB
Dobranoc piernikuDobra piękne moja pora spania dobranoc wszystkim
Dopisze moze "ciazowa pora spania"
Ish
Zaangażowana w BB
Pomysł co jutro inne dziewczyny powiedzaMoj ma taki chód że wszedzie prawie biegnie to tylko adidaski na spacerek wchodzą w gre przez was nie moge isc spac bo potem forum nie nadrobie
Będą lekturę czytać
Ragda
Ej ja tylko poszlam zrobić kanapki a tu dwie strony
O jezu ile razy ja sie wywaliłam w szpilkach a po pijaku to juz w ogole
Wgl powiem wam ze tak mnie maz kusi to winkiem to piwem i smieje sie ze za rok mi pozwoli paluszek w pianie zamoczyć
O jezu ile razy ja sie wywaliłam w szpilkach a po pijaku to juz w ogole
Wgl powiem wam ze tak mnie maz kusi to winkiem to piwem i smieje sie ze za rok mi pozwoli paluszek w pianie zamoczyć
reklama
młoda1994
W szpilkach to jeszcze można źle stanąć czy co kolwiek ale ja w sylwestra w zeszłym roku ubrałam specjalnie adidasy żeby się nie wywalić i co orzeł zaliczony [emoji23][emoji23][emoji23]Ej ja tylko poszlam zrobić kanapki [emoji23] a tu dwie strony [emoji23][emoji87]
O jezu ile razy ja sie wywaliłam w szpilkach [emoji23][emoji23] a po pijaku to juz w ogole [emoji23]
Wgl powiem wam ze tak mnie maz kusi to winkiem to piwem [emoji87] i smieje sie ze za rok mi pozwoli paluszek w pianie zamoczyć [emoji23]