Nie slyszalam o takim niestety
reklama
martini6
Fanka BB :)
zauważyłam właśnie jasnobrązowy śluz.
Za niecałe 2h mam wizytę. Trzymajcie proszę kciuki.
Będzie dobrze ! Trzymamy kciuki !
martini6
Dziewczyny udalo mi sie dostać na darmowe prenatalne! 400zl w kieszeni
Ginekolog mi poleciła klinike i mowila żeby tam pierwsze dzwonić bo maja jakis program unijny dla mieszkańców okolic i udalo sie na 4.06
Ekstra !
martini6
Ja właśnie zamówiłam adapter do pasów do autka dla ciężarnych i poduszkę tego rogalika do spania a ze wszystko na stronie smyka to oczywiście nie mogłam się powstrzymać i kupiłam jeszcze komplet body z czapeczka i love mom i love dad no nie mogłam się powstrzymać
Blaankaa
Cudownie [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Super [emoji173][emoji173][emoji173]
Super [emoji173][emoji173][emoji173]
Ja po wizycie! [emoji173] Serduszko bije. Tętno 160 [emoji2960] ponoc idealne. Maluszek ruchliwy. Widzialam jak rusza rączkami i nóżkami [emoji173][emoji173][emoji173] wiercił się tak strasznie, ze pani się smiala ze go nie zmierzy bokiem.. Próbowała z 2 minuty, ale nie dało sie bokiem [emoji23] ma 2.5cm. Mocno kosmówka siedzi. Nic sie nie powinno dziać. Mowi, ze jak mdłości przeszly to juz nie powinny wracać i tylko teraz zachcianki i rosnący brzuch [emoji173] ogólnie mega jestem zadowolona [emoji173]
Wedlug usg 9+1 dzisiaj
Zobacz załącznik 1115940
bejbi002
Wszystko będzie dobrzezauważyłam właśnie jasnobrązowy śluz.
Za niecałe 2h mam wizytę. Trzymajcie proszę kciuki.
Rumiankowa
Dziękuje kochane.
Tez myśle, ze będzie dobrze bo to takie ledwo bezowe, nawet nie jasnobrązowe. Ale jak tego nie skontroluje to chyba nie odetchnę. Poronienie jednak zrylo mi beret.
Mój mąż już przyszedł, zagaduje mnie, odprowadzi (mamy gabinet 7min na piechotę), poczeka przed przychodnia.
Pewnie gdybym nie miała takiej opcji to bym tylko teleporade miała ale jak mam skierowanie na wizytę to idę, nic nie tracę a może odetchne z ulga albo będę wszystko wiedzieć.
Mam nadzieje usłyszeć, ze jestem panikara i mam znikać bo wszystko jest dobrze ;p
Tez myśle, ze będzie dobrze bo to takie ledwo bezowe, nawet nie jasnobrązowe. Ale jak tego nie skontroluje to chyba nie odetchnę. Poronienie jednak zrylo mi beret.
Mój mąż już przyszedł, zagaduje mnie, odprowadzi (mamy gabinet 7min na piechotę), poczeka przed przychodnia.
Pewnie gdybym nie miała takiej opcji to bym tylko teleporade miała ale jak mam skierowanie na wizytę to idę, nic nie tracę a może odetchne z ulga albo będę wszystko wiedzieć.
Mam nadzieje usłyszeć, ze jestem panikara i mam znikać bo wszystko jest dobrze ;p
Ragda
Bielsko-Biała i okoliceSuper a gdzie taki program? Bedziesz robila jakies dodatkowe?
Nie bede, to normalna klinika co robi płatne ale udalo sie, że mają jakis program z unii
Razem z testem pappa
reklama
Kingazet92
A w jakiej klinice w Bielsku?Bielsko-Biała i okolice
Nie bede, to normalna klinika co robi płatne ale udalo sie, że mają jakis program z unii
Razem z testem pappa