reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Hej ❤️

Ja dzisiaj jakiś gorszy dzień mam. Nie spalam pol nocy... Obudziłam sie z jakas infekcja na dole.. Mega upławy i nie ladnie wygladaja... Do tego piersi prawie nie bolą.. I jak myslalam pozytywnie tak dzisiaj jakoś srednio.
Musze wytrzymać do srody bo mam wtedy wizyte. :/ dzisiaj 8+6

reklama
Hej ❤

Ja dzisiaj jakiś gorszy dzień mam. Nie spalam pol nocy... Obudziłam sie z jakas infekcja na dole.. Mega upławy i nie ladnie wygladaja... Do tego piersi prawie nie bolą.. I jak myslalam pozytywnie tak dzisiaj jakoś srednio.
Pamietam, ze jakies 10 lat temu miałam jedyny raz infekcje intymna. No młoda byłam, wstyd mi było przed ginekologiem nawet i jak to wyczuł to powiedział „pani to jest nic, najgorsze infekcje to maja kobiety w ciąży i tez się leczy”. Takze paskudnie wyglądające upławy mogą właśnie być wynikiem paskudnej infekcji i tylko tyle ;)
A piersi mnie bolą raz mocniej, raz słabiej a Ty już całkiem daleko do przodu jesteś ;) powoli te objawy mogą ustępować ;)

Hej ❤️

Ja sie obudzilam prawie z zawałem. Snilo mi sie ze poronilam i bylo pelno krwi. Jak wstalam od razu jak glupia lece i patrze ale na szczescie czysto.
Piersi mnie np praktycznie wcale nie bolą. A przy infekcji upławy sie zdarzają. A infekcja w ciazy to w ogole mozna powiedziec norma 😅 ja dalej walcze z jedna infekcją ktora sie przyczepila zaraz po owulacji 😂
Bedzie dobrze❤

Ej dziewczyny ktoras mowila ze na ciaza+ mozna sluchac serduszka. Gdzie i dlaczego ja czegos takiego nie mam 😭

@Piernik98 @Rumiankowa oby dziewczyny :) bo jak mialam myślenie tak pozytywne, ze szok, tak dzisiaj jakoś mnie tak wzięło. :/ a nie spałan bo sie posprzeczalam z mezem przed snem.. Oczywiście rano pogodzeni.. Ale tak mi hormony szalały, ze oczywiscie musialam sobie pobeczec :/ w dodatku strasznie mnie ten tydzień tak stresuje.. Bo moja mama i siostra poroniły w 9 tygodniu :/ co prawda każda druga ciaze.. Pierwsza bez komplikacji..

Mam nadzieję ze wszystko bedzie pojutrze dobrze :)

Mi po porodzie szybko zgoila się rana po cc😉najgorzej jednak gdy w miejscu szycia zaczęły wychodzić włoski,zaczęły się wzrastać,puchla skóra w tym miejscu jakby stan zapalny coś okropnego😓teraz po 1.5roku już jest ok miałam sprawdzana ranę jednak moja gin oprócz nierównego zszycia😑nie widziała nic niepokojącego.🙂ciekawe jak będzie z blizna będzie pod koniec ciazy jak brzuszek będzie spory...

Mnie nacieli dlatego trochę wyżej i nie miałam problemu z wrastaniem włosków. Bardzo szybko mi się zagoiło, ale zrobił mi się delikatny bliznowiec, w sensie że blizna jest lekko wypukła. Teściowa powiedziała, że gdybym teraz miała cesarkę to mi to wytną, zszyją jeszcze raz i najwyżej jakieś maści będę stosować żeby ten bliznowiec się drugi raz nie zrobił.

reklama
Ja dzisiaj spałam jak dziecko. Po tym spacerku wczorajszym zasnelam mimo drzemki ;p i spałam radośnie do rana.

w ogóle ostatnio mam jakies lepsze dni. Mdłości się czasem pojawiają ale raczej w drugiej połowie dnia i nie takie bardzo silne.

Niestety nasiliły mi się bóle kolan a nie wiem czy w ciąży będę mogła skorzystać z zastrzyków w kolana. To jedyne co na razie pomaga. Czeka mnie
Tylko ba iphone :(
o, serio? Nie widzę takiej funkcji albo jestem ślepa albo to na nowszy sprzęt bo ja mam jednak 8. Może będzie powód żeby wymienić na nowszy 😂

Do góry