reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

No to lipa. Ale mniejmy nadzieję że przepisze progesteron i będzie wszystko w porządku.
Jak nie on wypisze to rodzinny. Brac bede tak czy tak do minimum 12 tyg jak mi w pl powiedzial lekarz. Bede w poniedzialek dzwonic do polaka ginekologa cos tam mu nagadam i mam nadzieje ze mnie jednak przyjmie

reklama
Ojej a mogę zapytać skąd te kolki? Przepraszam jeśli mówiłaś ale dołączyłam dopiero co a ciężko się przez ponad 200 stron przekopać żeby nadrobić.
Mam nadzieję, że dieta pomoże :)

:o a ja śpię 8-9h w nocy a koło 14 znów mnie muli, wczoraj zasnęłam na 2h i z nocnym spaniem dalej nie miałam problemów. Dziś mnie też cały czas bierze na spanie ale walczę, nie mogę codziennie spać w ciągu dnia bo się robotą zawalę :(

Mam kamienie w woreczku zolciowym i od tego kolki.. Choc dla mnie to bol rozgrywający wewnątrz brzucha :( zaraz pod zebrań prawym.. idzie do łopatki, wczoraj az klatka piersiowa bolała.

Jak nie on wypisze to rodzinny. Brac bede tak czy tak do minimum 12 tyg jak mi w pl powiedzial lekarz. Bede w poniedzialek dzwonic do polaka ginekologa cos tam mu nagadam i mam nadzieje ze mnie jednak przyjmie

Powiedz Polakowi że nie mogłaś znaleźć lekarza mówiącego po polsku i poszłaś gdziekolwiek Ale nie rozumiesz , ze w obecnej sytuacji z korona plus po poronieniu potrzebujesz pewności że zrozumiesz.
Nie wiem jak u was Ale w uk nie przypisują nic na podtrzymanie ciazy :( trzymam kciuki by u was się dało. Jak nie to probowalam kupować samemu.

Mam kamienie w woreczku zolciowym i od tego kolki.. Choc dla mnie to bol rozgrywający wewnątrz brzucha :( zaraz pod zebrań prawym.. idzie do łopatki, wczoraj az klatka piersiowa bolała.

Powiedz Polakowi że nie mogłaś znaleźć lekarza mówiącego po polsku i poszłaś gdziekolwiek Ale nie rozumiesz , ze w obecnej sytuacji z korona plus po poronieniu potrzebujesz pewności że zrozumiesz.
Nie wiem jak u was Ale w uk nie przypisują nic na podtrzymanie ciazy :( trzymam kciuki by u was się dało. Jak nie to probowalam kupować samemu.
Zrobie wszystko zeby zmienic lekarza na tego polaka a recepte w razie czego moze mi rodzinny wypisywac choc mam nandzieje ze zrozumia i sami mi go dadzą i nie bede musiala nikogo blagac

reklama
Do góry