reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

No to lipa. Ale mniejmy nadzieję że przepisze progesteron i będzie wszystko w porządku.
Jak nie on wypisze to rodzinny. Brac bede tak czy tak do minimum 12 tyg jak mi w pl powiedzial lekarz. Bede w poniedzialek dzwonic do polaka ginekologa cos tam mu nagadam i mam nadzieje ze mnie jednak przyjmie

reklama
Ojej a mogę zapytać skąd te kolki? Przepraszam jeśli mówiłaś ale dołączyłam dopiero co a ciężko się przez ponad 200 stron przekopać żeby nadrobić.
Mam nadzieję, że dieta pomoże :)

:o a ja śpię 8-9h w nocy a koło 14 znów mnie muli, wczoraj zasnęłam na 2h i z nocnym spaniem dalej nie miałam problemów. Dziś mnie też cały czas bierze na spanie ale walczę, nie mogę codziennie spać w ciągu dnia bo się robotą zawalę :(

Mam kamienie w woreczku zolciowym i od tego kolki.. Choc dla mnie to bol rozgrywający wewnątrz brzucha :( zaraz pod zebrań prawym.. idzie do łopatki, wczoraj az klatka piersiowa bolała.

Jak nie on wypisze to rodzinny. Brac bede tak czy tak do minimum 12 tyg jak mi w pl powiedzial lekarz. Bede w poniedzialek dzwonic do polaka ginekologa cos tam mu nagadam i mam nadzieje ze mnie jednak przyjmie

Powiedz Polakowi że nie mogłaś znaleźć lekarza mówiącego po polsku i poszłaś gdziekolwiek Ale nie rozumiesz , ze w obecnej sytuacji z korona plus po poronieniu potrzebujesz pewności że zrozumiesz.
Nie wiem jak u was Ale w uk nie przypisują nic na podtrzymanie ciazy :( trzymam kciuki by u was się dało. Jak nie to probowalam kupować samemu.

Mam kamienie w woreczku zolciowym i od tego kolki.. Choc dla mnie to bol rozgrywający wewnątrz brzucha :( zaraz pod zebrań prawym.. idzie do łopatki, wczoraj az klatka piersiowa bolała.

Powiedz Polakowi że nie mogłaś znaleźć lekarza mówiącego po polsku i poszłaś gdziekolwiek Ale nie rozumiesz , ze w obecnej sytuacji z korona plus po poronieniu potrzebujesz pewności że zrozumiesz.
Nie wiem jak u was Ale w uk nie przypisują nic na podtrzymanie ciazy :( trzymam kciuki by u was się dało. Jak nie to probowalam kupować samemu.
Zrobie wszystko zeby zmienic lekarza na tego polaka a recepte w razie czego moze mi rodzinny wypisywac choc mam nandzieje ze zrozumia i sami mi go dadzą i nie bede musiala nikogo blagac

reklama
Do góry