Martini4
Fanka BB :)
Jeszcze się okaże że urodzimy tego samego dniaMy prawie zawsze mamy wizytę w tym samym dniu
Pewnie dużo zależy od skóry niemowlaka, ale czytając poradniki etc. dużo osób pisze że jeśli noworodek nie ma skóry atopowej (a to stwierdza lekarz) to bez sensu dawać "mocniejsze" specyfiki.Zaskoczyłaś mnie tymi emolientami...moja położna jest nimi zachwycona i mocno je poleca... muszę w takim razie pomyśleć... może jednak zamiast nich oliwka z Bambino tak jak przy starszych dzieciach ...
Do porodu 53 dni,ale myślę że będzie prędzej , torba jeszcze nie spakowana...ciuszki nie wyprane...nawet proszek nie kupiony...pieluch też na razie brak, plan porodu nie wypisany... ciężko lewą ręką
co do planu porodu, ja nie mam położnej - mój lekarz póki co nic też mi o tym nie mówił - ale używałam strony od fundacji rodzić po ludzku - myślę, że to wystarczy. Link: Link do: Kreator Planu Porodu | Gdzierodzic.infoO właśnie o co chodził z napisaniem tego planu porodu ? Położna nic mi nie przekazała na ten temat...