Ja dopiero 12.10Hej dziewczyny cicho się zrobiło na grudniowym forum Miała już któraś trzecie prenatalne? I co na nim jest sprawdzane?
reklama
ElaStyczna
Fanka BB :)
Ja bede wtedy w 29+4 a wy? U nas pani doktor ma dokladnie przyjrzec sie miedniczce.
Ja będę 29+0Ja bede wtedy w 29+4 a wy? U nas pani doktor ma dokladnie przyjrzec sie miedniczce.
Ja będę miała 29+5 i szczerze to jestem mega ciekawa bo jak czytam wagi Waszych dzieciaczków to mój tak słabo wypadł, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrzeJa będę 29+0
ElaStyczna
Pamietaj ze to tylko liczby a prawdziwa wage poznamy po porodzie widelki sa szerokie. To Twoje pierwsze dziecko?Ja będę miała 29+5 i szczerze to jestem mega ciekawa bo jak czytam wagi Waszych dzieciaczków to mój tak słabo wypadł, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Też wizytę mam 5.10 I wówczas będą dokładniejsze badania też będę w 29 tygU mnie echo serca 8.10 dopiero,a jutro wizyta u gina
Martini4
Ja mam jutro to podzielę się co i jakHej dziewczyny cicho się zrobiło na grudniowym forum Miała już któraś trzecie prenatalne? I co na nim jest sprawdzane?
Tak pierwsze i pewnie dlatego taka panikara ze mniePamietaj ze to tylko liczby a prawdziwa wage poznamy po porodzie widelki sa szerokie. To Twoje pierwsze dziecko?
reklama
ElaStyczna
To ja tak samo. W ostatnich dniach zauwazylam ze ciezej mi sie oddycha i strasznie szybko sie mecze ale to chyba za wczesnie..Tak pierwsze i pewnie dlatego taka panikara ze mnie