reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, chciałam się z Wami przywitać i dołączyć do grudniowych mam☺️ Podczytywałam ten wątek od czasu do czasu, ale ponieważ moja ciąża przebiegała z perypetiami nie chciałam się odzywać. Mam za sobą krwiaki, plamienia do 14 tygodnia, leżenie, kiepskie wyniki pappa, potem test sanco z wynikiem prawidłowym i po ostatniej poniedziałkowej wizycie wreszcie jest ok, mogę odstawić leki😃 Czekamy na synka, trzeciego😉 mam już dwóch nastolatków - 14 i 16 lat

Dziewczyny, chciałam się z Wami przywitać i dołączyć do grudniowych mam[emoji3526] Podczytywałam ten wątek od czasu do czasu, ale ponieważ moja ciąża przebiegała z perypetiami nie chciałam się odzywać. Mam za sobą krwiaki, plamienia do 14 tygodnia, leżenie, kiepskie wyniki pappa, potem test sanco z wynikiem prawidłowym i po ostatniej poniedziałkowej wizycie wreszcie jest ok, mogę odstawić leki[emoji2] Czekamy na synka, trzeciego[emoji6] mam już dwóch nastolatków - 14 i 16 lat
Witaj wśród grudniowych mam [emoji3590]
To teraz obie możemy odsapnąć i cieszyć się ciążą [emoji2]

Dziewczyny, chciałam się z Wami przywitać i dołączyć do grudniowych mam☺ Podczytywałam ten wątek od czasu do czasu, ale ponieważ moja ciąża przebiegała z perypetiami nie chciałam się odzywać. Mam za sobą krwiaki, plamienia do 14 tygodnia, leżenie, kiepskie wyniki pappa, potem test sanco z wynikiem prawidłowym i po ostatniej poniedziałkowej wizycie wreszcie jest ok, mogę odstawić leki😃 Czekamy na synka, trzeciego😉 mam już dwóch nastolatków - 14 i 16 lat
Cześć. Witamy na grupie🙂

Dziewczyny, chciałam się z Wami przywitać i dołączyć do grudniowych mam☺️ Podczytywałam ten wątek od czasu do czasu, ale ponieważ moja ciąża przebiegała z perypetiami nie chciałam się odzywać. Mam za sobą krwiaki, plamienia do 14 tygodnia, leżenie, kiepskie wyniki pappa, potem test sanco z wynikiem prawidłowym i po ostatniej poniedziałkowej wizycie wreszcie jest ok, mogę odstawić leki😃 Czekamy na synka, trzeciego😉 mam już dwóch nastolatków - 14 i 16 lat
Hej! :) To teraz do rozwiązania życzę "spokoju" :)

Dziewczyny, chciałam się z Wami przywitać i dołączyć do grudniowych mam☺ Podczytywałam ten wątek od czasu do czasu, ale ponieważ moja ciąża przebiegała z perypetiami nie chciałam się odzywać. Mam za sobą krwiaki, plamienia do 14 tygodnia, leżenie, kiepskie wyniki pappa, potem test sanco z wynikiem prawidłowym i po ostatniej poniedziałkowej wizycie wreszcie jest ok, mogę odstawić leki😃 Czekamy na synka, trzeciego😉 mam już dwóch nastolatków - 14 i 16 lat
Witamy w grupie I życzę spokojnej ciąży!

Gratulacje i życzymy spokojnej ciąży 😊

reklama
Dziewczyny pijecie może wino 0%? Jesli tak to jakie? Za mną tak chodzi taka lampeczka wina czerwonego 🙈 a wszędzie gdzie pytałam i szukałam to w każdym jest alkohol nieprzekraczający 0,5% więc z takim ryzykować nie chce.

Do góry