Zapomniałam wrzucić link
reklama
Dziewczyny, chciałam się z Wami przywitać i dołączyć do grudniowych mam Podczytywałam ten wątek od czasu do czasu, ale ponieważ moja ciąża przebiegała z perypetiami nie chciałam się odzywać. Mam za sobą krwiaki, plamienia do 14 tygodnia, leżenie, kiepskie wyniki pappa, potem test sanco z wynikiem prawidłowym i po ostatniej poniedziałkowej wizycie wreszcie jest ok, mogę odstawić leki Czekamy na synka, trzeciego mam już dwóch nastolatków - 14 i 16 lat
EvilDesiree
Fanka BB :)
Witaj wśród grudniowych mam [emoji3590]Dziewczyny, chciałam się z Wami przywitać i dołączyć do grudniowych mam[emoji3526] Podczytywałam ten wątek od czasu do czasu, ale ponieważ moja ciąża przebiegała z perypetiami nie chciałam się odzywać. Mam za sobą krwiaki, plamienia do 14 tygodnia, leżenie, kiepskie wyniki pappa, potem test sanco z wynikiem prawidłowym i po ostatniej poniedziałkowej wizycie wreszcie jest ok, mogę odstawić leki[emoji2] Czekamy na synka, trzeciego[emoji6] mam już dwóch nastolatków - 14 i 16 lat
To teraz obie możemy odsapnąć i cieszyć się ciążą [emoji2]
Madzialena8787
Cześć. Witamy na grupieDziewczyny, chciałam się z Wami przywitać i dołączyć do grudniowych mam☺ Podczytywałam ten wątek od czasu do czasu, ale ponieważ moja ciąża przebiegała z perypetiami nie chciałam się odzywać. Mam za sobą krwiaki, plamienia do 14 tygodnia, leżenie, kiepskie wyniki pappa, potem test sanco z wynikiem prawidłowym i po ostatniej poniedziałkowej wizycie wreszcie jest ok, mogę odstawić leki Czekamy na synka, trzeciego mam już dwóch nastolatków - 14 i 16 lat
Martini4
Hej! To teraz do rozwiązania życzę "spokoju"Dziewczyny, chciałam się z Wami przywitać i dołączyć do grudniowych mam Podczytywałam ten wątek od czasu do czasu, ale ponieważ moja ciąża przebiegała z perypetiami nie chciałam się odzywać. Mam za sobą krwiaki, plamienia do 14 tygodnia, leżenie, kiepskie wyniki pappa, potem test sanco z wynikiem prawidłowym i po ostatniej poniedziałkowej wizycie wreszcie jest ok, mogę odstawić leki Czekamy na synka, trzeciego mam już dwóch nastolatków - 14 i 16 lat
Witamy w grupie I życzę spokojnej ciąży!Dziewczyny, chciałam się z Wami przywitać i dołączyć do grudniowych mam☺ Podczytywałam ten wątek od czasu do czasu, ale ponieważ moja ciąża przebiegała z perypetiami nie chciałam się odzywać. Mam za sobą krwiaki, plamienia do 14 tygodnia, leżenie, kiepskie wyniki pappa, potem test sanco z wynikiem prawidłowym i po ostatniej poniedziałkowej wizycie wreszcie jest ok, mogę odstawić leki Czekamy na synka, trzeciego mam już dwóch nastolatków - 14 i 16 lat
Gratulacje i życzymy spokojnej ciążyDziewczyny, chciałam się z Wami przywitać i dołączyć do grudniowych mam Podczytywałam ten wątek od czasu do czasu, ale ponieważ moja ciąża przebiegała z perypetiami nie chciałam się odzywać. Mam za sobą krwiaki, plamienia do 14 tygodnia, leżenie, kiepskie wyniki pappa, potem test sanco z wynikiem prawidłowym i po ostatniej poniedziałkowej wizycie wreszcie jest ok, mogę odstawić leki Czekamy na synka, trzeciego mam już dwóch nastolatków - 14 i 16 lat
reklama