N
nakuga
Gość
Dostałam jeszcze receptę na leki na nadciśnienie bo miałam 130/70 i z pappa wyszło ryzyko nadciśnienia które miałam w tamtej ciąży od 30 tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dostałam jeszcze receptę na leki na nadciśnienie bo miałam 130/70 i z pappa wyszło ryzyko nadciśnienia które miałam w tamtej ciąży od 30 tyg
Nie jest ale ja w ciąży mam problem z ciśnieniem ten co miałam dziś jest na granicy a moje ciśnienie normalne jest 90/60 i mam mierzyć i w razie potrzeby brać w tamtej ciąży było bez leków 150/100 ale od 30 tyg a teraz podwyższa się teraz na początku było 100/60 przy każdej wizyciePrzecież 130/70 to nie jest jakieś wysokie ciśnienie. Ja miałam wczoraj 124/70 i powiedział że wszystko ok
Nie jest ale ja w ciąży mam problem z ciśnieniem ten co miałam dziś jest na granicy a moje ciśnienie normalne jest 90/60 i mam mierzyć i w razie potrzeby brać w tamtej ciąży było bez leków 150/100 ale od 30 tyg a teraz podwyższa się teraz na początku było 100/60 przy każdej wizycie
Nie martw się na zapas bedzie dobrze, a długo na wyniki musisz czekać?Jestem po wizycie u gin z nerwów przed gabinetem wyrejestrowałam się z prywatnego. Musiałam napisać oświadczenie że nie zgadzam się na amino.Gin mówiła że jej córce przy hashimoto i cukrzycy wyszło z pappa wysokie ryzyko zd i na usg prenatalnych lekarz powiedział że noska nie widać a urodziła zdrową córkę, a inna pacjentka wszystkie badania ok a urodziła dziecko z zd także nie ma zasady
O kurczę faktycznie...o tym nie pomyślałam...Wolałam kupić bo ja przyjdzie druga fala korony (mam nadzieję że nir)to wolę mieć już wózek przetestowany a nie z internetu kupować nie dotykając go[emoji85] ja na razie kupuje wszystko unisex
Trzymam kciuki [emoji3590]Przed chwila dzwonili do mnie z kliniki, ze mam do odbioru wyniki Sanco. Trzymajcie kciuki żeby wszystko dobrze było... Pojedziemy odebrać po pracy męża bo tez ma w okolicy stomatologa umówionego.
Dokladnie to jest norma. Takie akurat.Przecież 130/70 to nie jest jakieś wysokie ciśnienie. Ja miałam wczoraj 124/70 i powiedział że wszystko ok
Wyniki z pappy mam i dlatego byłam u gin żeby je obejrzała i postanowiła co dalej. chciała dać skierowanie na amino ale się nie zgodziłam bo nic to nie zmieni sama mówiła że jej córka przy hashi i cukrzycy miała wysokie ryzyko do tego na usg lekarz noska nie widział a urodziła zdrową córkę a inna pacjentka wszystko ok a dziecko z zdNie martw się na zapas bedzie dobrze, a długo na wyniki musisz czekać?