reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Tak jakbym czytała o sobie... Leżenie na lewym boku wyzwala właśnie arytmie u mnie też. Rano jedynie jest lepiej i wtedy się kładę na lewy bok, ale ogólnie wystarczy, że na chwilę się przekręcę i już mi się serce kolacze. Do tej pory miałam sporadyczne napady, a aktualnie jestem w 36 tygodniu ciąży i praktycznie z dnia na dzień się tak bardzo pogorszyły, że potrafię mieć kilkadziesiąt napadów w ciągu jednego dnia... Miałam robione 2 razy ekg w ciągu jednego tygodnia, echo serca i wszystko z sercem fizycznie ok wg kardiologa. Dostałam metocard na wyciszenie, który póki co nie bardzo pomaga... Już nie wspomnę ile holtterow w ciągu swoje życia miałam... Na każdym wszystko ok... A tu ta przepuklina... Wspomnę o niej lekarzowi następnym razem. Jak dobrze, że trafiłam na Twój post
Ja tez serce mialam badane ekg, holter jako dziecko czy usg serca i zawsze ok. Ale arytmie od przepukliny mam dopiero od soerpnia zeszlego roku. Na ekg nigdy mi nic nie wychodzilo a wczoraj na sorze (bo dopadly mnie wczesniejnstraszne arytmie i kilka spraw innych) to wyszlo mi jakas wczesna repolaryzacja 🤷‍♀️ takze wybieram sie do kardiolofa w najblizszym czasie bo od pozadnego basania serca minelo 10 lat a w miedzy czasie wydadzylo sie troche w moim zyciu co moglo je popsuc...

reklama
Hej dziewczyny mam pytanie z calkiem innej beczki. Ile kasy pasuje zeby babcia dala wnukowi na komunię. Moja mama idzie jutro na komunię i sie zastanawia . ja na szczescie mam ten problem z glowy bo kupiliśmy mlodemu telefon.

Hej dziewczyny mam pytanie z calkiem innej beczki. Ile kasy pasuje zeby babcia dala wnukowi na komunię. Moja mama idzie jutro na komunię i sie zastanawia . ja na szczescie mam ten problem z glowy bo kupiliśmy mlodemu telefon.
Hmm z 200/300zł? Ja sie nie znam. Moj brat ma jutro komunie ciekawe ile od dziadkow dostanie 😅
Edit co ja chrzanie w niedziele ma komunie 😂🤣 nie jutro 😅

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ruchy już czujecie ? Kurcze ja tak czekałam bo w drugiej ciąży wcześniej ( a z córką w 16 tc czułam ) , ale cóż, raz, że nadwaga, dwa, że łożysko na przedniej ścianie.

A ruchy już czujecie ? Kurcze ja tak czekałam bo w drugiej ciąży wcześniej ( a z córką w 16 tc czułam ) , ale cóż, raz, że nadwaga, dwa, że łożysko na przedniej ścianie.

Mnie się wydaje, że takie leciutkie 'skrzydełka motyla' wczoraj czułam (16+0, pierwsza ciąża), ale równie dobrze mogły to być gazy, więc powstrzymuję mój entuzjazm ;) też mam łożysko na przedniej ścianie.

Pewnie zależy ile mama ma kasy 😊
Ja miałam komunie w 2006 roku i dostałam od jednych dziadków 1000zl, a od drugich 500zl. Wiadomo, że tu chodzi raczej o to na ile kogo stać 😊

reklama
Do góry