reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

To zerknij w sinsay albo moze jakies reserved, House . Ja kupilam w zeszłym roku chyba za 60 zl na wyjazd i oddzielnie gora oddzielnie dol, wiec to akurat było fajne :)
Patrzyłam na stronkach i nie znalazłam nic ciekawego. Musiałabym poprzymierzac. Utrudnieniem jest to, że mieszkam w małym mieście i u nas nie ma sklepow z sieciowek. Ogólnie ciężko z tymi strojami bo chce coś co zakryje mi brzuszek a bardzo mało mi się podoba jednoczęściowych. Myślałam może o tankini. Sama nie wiem.

reklama
Patrzyłam na stronkach i nie znalazłam nic ciekawego. Musiałabym poprzymierzac. Utrudnieniem jest to, że mieszkam w małym mieście i u nas nie ma sklepow z sieciowek. Ogólnie ciężko z tymi strojami bo chce coś co zakryje mi brzuszek a bardzo mało mi się podoba jednoczęściowych. Myślałam może o tankini. Sama nie wiem.
Ja na swoim zdj profilowym mam strój z h&m, jednoczęściowy z falbanka na jedno ramie , kupiłam online zima, jakoś niedużo kosztował a dobrze wyglada , na ciąże tez myśle ze ok.

Dzień dobry :) mi przyszły dziś spodnie ciążowe xs i s :) s chyba ma trochę późniejszy czas odłoże bo są luźne. Ale jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tego wysokiego pasa :O sięga mi prawie pod same cycki 😂

U mnie deszcz juz tyle dni, że aż dołujące to jest.. Przynajmniej ja mam spanie jak nie wiem i dopiero się obudzilam :)
Juz sama nie wiem co wymyslac na sniadania i obiady bo juz mi brakuje weny..
Macie jakieś pomysły na obiad?
Ja jem często omlet z truskawkami😊;jajecznice albo kanapkę z maslem i ogórkiem świeżym😊

Mnie w sumie czekają dwa wypady nad jezioro w tym roku i nie wiem co robić ze strojem... myśle, ze na początku lipca to jeszcze dam radę w zeszlorocznym ale w sierpniu to nie wiem... daj znać co ciekawego bo tez nie lubie kupować strojów.

@EvilDesiree i @Basiola kciuki!
Dziś może przelece się sklepikach w moim mieście a jutro może wyskoczę do galerii miasto obok (jakieś 30km) jak będę mieć opieke dla młodego bo z nim to nie ma sensu jechać ;)

A jakiś bazarek? Czasem w dobrej cenie można upolować :)

Dzień dobry :) mi przyszły dziś spodnie ciążowe xs i s :) s chyba ma trochę późniejszy czas odłoże bo są luźne. Ale jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tego wysokiego pasa :O sięga mi prawie pod same cycki 😂

O to u mnie będzie tak samo 😂 z HM? Pokażesz? 😁

reklama
Do góry